ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τρίτη (25/07) και το Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Την Τρίτη (25/07) και το Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο πρώτος αγώνας με την Παρτίζαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/07) στις 21:45.

Την Τρίτη (25/07) στις 21:45 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Παρτίζαν και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν την επίσημη ενημέρωση της UEFA για το παιχνίδι του Βελιγραδίου

Αυτό σημαίνει πως οι δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αγωνιστούν την ίδια ημέρα, αφού από χθες (18/07) είχε γίνει γνωστό πως το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα γίνει την Τρίτη στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων":

Την Τρίτη 25/7 και ώρα 21:45 (Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η ημερομηνία και η ώρα της αναμέτρησης (20.45 CET) έγιναν και επισήμως γνωστά σήμερα μέσω της ιστοσελίδας της UEFA (www.uefa.com). Απομένουν λοιπόν ελάχιστες μέρες για την πρώτη σέντρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Η σεζόν 2017/18 αρχίζει με ευρωπαϊκό ματς για τον Ολυμπιακό μας, ο οποίος έχει ως μοναδικό του στόχο, την είσοδό στους ομίλους του UEFA Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ