ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Πέμπτη ανακοινώνεται ο Βύντρα

Την Πέμπτη ανακοινώνεται ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή του Μαρινάκη από το Κατάρ. Αισιοδοξία για Μίτσελ, ίσως έρθει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Το δρομολόγιο Παιανία-Πειραιάς αναμένεται να κάνει ο Λουκάς Βύντρα, αφού λίγες ώρες μετά το οριστικό του διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, προβάρει τα "ερυθρόλευκα".

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Λιμανιού και την Πέμπτη (σ.σ. τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου) θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Οι Πειραιώτες από τη στιγμή που παραχώρησαν τον Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα, θεωρούν μια καλή λύση τον Λουκά Βύντρα για να καλύψει (είναι διεθνής, με εμπειρίες από Superleague και Ευρώπη) και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι μια φθηνή λύση.

Οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του διεθνή αμυντικού και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε από το Κατάρ και μαζί του έρχονται οι εξελίξεις και η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Βύντρα.

Να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε και ο Παναθηναϊκός, που όχι μόνο άφησε ελεύθερο τον Βύντρα, αλλά του έδωσε και μια γενναία αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός θα πάρει 800.000 ευρώ από το "τριφύλλι", κάτι που σημαίνει 400.000 ευρώ για δύο χρόνια και έτσι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προσθέσει ένα πολύ μικρό ποσό για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Σ' ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις με τον Μίτσελ, υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και δεν αποκλείεται ο Ισπανός να έρθει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και να παρακολουθήσει το ματς με τον Ατρόμητο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ