ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Παρασκευή ανακοινώνεται ο νέος προπονητής στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα έχει την Παρασκευή (5/1) νέο προπονητή, όπως ενημέρωναν οι "ερυθρόλευκοι" το βράδυ της Πέμπτης (4/1) μετά το "διαζύγιο" με τον Τάκη Λεμονή.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Πέμπτης (5/1) η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Τάκης Λεμονής αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της ομάδας, αν και του προτάθηκε να συνεχίσει να βρίσκεται στον σύλλογο, αλλά από άλλο πόστο.

Λίγο μετά το "διαζύγιο" με τον 58χρονο τεχνικό, οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωναν πως την Παρασκευή (6/1) ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή! Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η Mundo Deportivo ανέφερε σε ρεπορτάζ πως η ομάδα του Πειραιά έδωσε τα χέρια με τον Όσκαρ Γκαρθία.

"Ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, έφτασε σε συμφωνία σήμερα με την ηγεσία του ελληνικού συλλόγου σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Rey Juan Carlos" στη Βαρκελώνη. Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα" αναφερόταν στην καταλανική ιστοσελίδα.

Μένει να φανεί εάν πράγματι αυτός είναι που θα διαδεχτεί τον Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία. Πατήστε εδώ και διαβάστε για το προφίλ του 44χρονου Καταλανού κόουτς, ο οποίος έχει δουλέψει σε Σεντ Ετιέν, Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), στη Γουότφορντ (Αγγλία), στη Μπακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), στη Μπράϊτον (Αγγλία), αλλά και στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ με τον Χρήστο Κόντη στην άκρη του πάγκου. Ο Κόντης βρισκόταν στο τιμ των "ερυθρόλευκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεμονής τέλος στον Ολυμπιακό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ