ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή (7/1) στις 22:00 στην Αθήνα ο Μιραλάς

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πληροφορία που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν: Ο Κέβιν Μιραλάς θα βρίσκεται στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (7/1) στις 22:00GR

Η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό, είναι γεγονός. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Έβερτον και ο Βέλγος άσος πιάνει και πάλι λιμάνι.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά αυτό που είναι οριστικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής (7/1), λίγο μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ολυμπιακός, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ώρα άφιξης δεν είναι απαγορευτική για να τον υποδεχθούν δεκάδες φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς το δέσιμό τους ήταν κάτι παραπάνω από δυνατό, από τα χρόνια που αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ