ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Δευτέρα (14/9) το "τεστ" για Μπουχαλάκη

Την Δευτέρα (14/9) το "τεστ" για Μπουχαλάκη
INTIME SPORTS

Δεν προπονήθηκε την Κυριακή (13/9) ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα δοκιμάσει αύριο (14/9) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα για να τεθεί στη διάθεση του Σίλβα για την Μπάγερν Μονάχου.

"Περιμένει τον Μπουχαλάκη ο Σίλβα", έγραφε πρωί-πρωί το Sport24.gr και φυσικό επακόλουθο ήταν πολλά βλέμματα στην κυριακάτικη προπόνηση να ήταν στραμμένα πάνω στον Κρητικό χαφ.

Ο Ανδρέας τελικά έκανε ξανά ατομικό. Όμως εδώ υπάρχει ένα “αλλά”. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό της προπόνησης και να τεθεί ουσιαστικά στη διάθεση του Σίλβα για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι εντάξει. Καλό είναι όμως να περιμένουμε και την αυριανή μέρα.

Σίγουρα είναι ένα ρίσκο σε περίπτωση που τον επιλέξει ο Σίλβα στο αρχικό σχήμα. Βλέπετε, το να παίζει ένας ποδοσφαιριστής μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες και μάλιστα σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου.

Και ειδικά όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει παραστάσεις από Champions League. Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός κάτι παραπάνω θα γνωρίζει και τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα έχει στο μυαλό του, αν δηλαδή ο Μπουχαλάκης συνεχίσει τα ατομικά του προγράμματα, τότε ο νεαρός τεχνικός θα πάει σε λύση Κασάμι. Δεν υπάρχουν άλλωστε και άλλες επιλογές.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Κυριακής (13/9) ήταν “κουτσουρεμένη” αφού όσοι έπαιξαν με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία. Την Δευτέρα (14/9) το ραντεβού στο Ρέντη είναι στις 18.30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ