ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει του Μαζουακού

Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει του Μαζουακού
Μαζουακού INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, ο μάνατζερ του Μαζουακού τόνισε πως θα έρθει στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον νεαρό αμυντικό.

Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 21άχρονο άσο των ερυθρολεύκων Αρτούρ Μαζουακού, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό στο "tuttomercato".

"Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη πρέπει πρώτα να έρθουν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό", είπε αρχικά ο ατζέντης του Μαζουακού και συνέχισε: "Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβώ στην Αθήνα και θα συζητήσω μαζί τους για νέο συμβόλαιο".

Όσον αφορά την επιθυμία του παίκτη, ο Ενροτό δήλωσε: "Είναι λογικό ένας παίκτης να θέλει να παίξει στο Καμπιονάτο, όμως αυτό θα συμβεί μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε πως ο Μαζουακού έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και ήδη διαπραγματευόμαστε για να ανανεωθεί.

Εάν κάποια ομάδα θέλει τον παίκτη πρέπει να πληρώσει τον Ολυμπιακό. Και αυτή τη στιγμή στο Καμπιονάτο ελάχιστες ομάδες μπορούν να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό. Πιστεύω πως θα μείνει άλλη μία σεζόν στον Ολυμπιακό. Είναι μόλις 21 ετών και στην Αθήνα θα εξελιχθεί παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ