ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θετικός να πιάσει Λιμάνι ο Μας

Θετικός να πιάσει Λιμάνι ο Μας

Το όνομα του Αργεντινού αριστερού μπακ, Εμανουέλ Μας, επανήλθε στο "ερυθρόλευκο" προσκήνιο, καθώς ο Ολυμπιακός τον είχε πρώτο στη λίστα του από το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Μαζουακού. Τον θέλουν ομάδες από Ισπανία και Ιταλία.

Από τις 25 Ιανουαρίου, το Sport24.gr είχε προαναγγείλει ότι ο Εμανουέλ Μας δεν είχε βγει από τα "ραντάρ" του Ολυμπιακού και πως θα τον απασχολούσε σοβαρά για το καλοκαίρι. Μάλιστα, στην Αργεντινή υποστήριζαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξέταζαν την περίπτωσή του ακόμα και για τον Ιανουάριο, άσχετα αν στο λιμάνι δεν τις επιβεβαίωναν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αργεντινός, ο οποίος σημειωτέον είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Με λίγα λόγια αν ο Μαζουακού αποχωρήσει το καλοκαίρι, τότε οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για την απόκτηση του 27χρονου άσου. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι ο Μας θα φορούσε από πέρσι τα ερυθρόλευκα, αν ο Γάλλος είχε βρει ομάδα τον περασμένο Αύγουστο.

Σε σχέση με πέρσι όμως υπάρχει μία μικρή... λεπτομέρεια. Το καλοκαίρι η Σαν Λορένσο ζητούσε 5,5 εκ. ευρώ και κάπου εκεί ήταν τα χρήματα που ζητούσε για κάθε ενδιαφερόμενο και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αντιθέτως, τώρα τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο...

Ο Μας που έχει πάρει τις ευκαιρίες του και στην Εθνική Αργεντινής απασχολεί επίσης ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια τον Λουσιάνο Γκαλέτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ