ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει τίποτα όρθιο"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε μετά το ματς κόντρα στην Κέρκυρα (5-1) και τόνισε μεταξύ άλλων πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο βρώμικο απ' όλα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα ( 5-1) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο βρώμικο απ' όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας ύστερα από αυτά τα αίσχη μετά από δύο χρόνια. Διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω προφητέψει το τι θα γίνει και έγιναν όλα. Περιμένετε και το φινάλε. Έχω μάθει στη ζωή μου το ποδόσφαιρο να παίζεται στα γήπεδα. Το να παίζεται στα δικαστήρια δεν έχει γίνει ούτε στην Ελλάδα ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου και να καταργήσουμε τους αθλητικούς νόμους και να μπούμε στους άλλους. Θα γίνουν σημεία και τέρατα, δεν θα έχουμε αίσιο τέλος διότι θα είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Εγώ θα το στείλω το τι θα γίνει. Θα γελάει όλος ο κόσμος και προσπαθούν να κάνουν πράγματα απίθανα. Έχουμε πάρει 45 πρωταθλήματα και άλλα τόσα Κύπελλα.

Ο Πρόεδρος δίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, έχετε δει το τι προσφέρουν όλα τα τμήματα. Αυτά τα βλέπουν; Το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και στον Πρόεδρο. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κερδίζει στα γήπεδα. Άλλο το να φεύγεις απ’ το γήπεδο άλλο να σου τραυματίζουν τον προπονητή ή τον γενικό αρχηγό. Τα έχω όλα προφητεύσει. Δεν θέλω τέτοια πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.

Είναι το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Το μόνο που τους συμφέρει είναι ότι θα αναβάλλουν τα παιχνίδια. Όπλα είδαμε στη Θεσσαλονίκη, μερικοί δεν είδαν τίποτα και δυστυχώς εκπροσωπούν την Ελλάδα στη Βουλή. Ξεσήκωναν τον κόσμο να καεί η Αθήνα. Ο Ολυμπιακός δεν θα ακολουθήσει. Έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από τον Πρόεδρο που έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν έχει κάνει ποτέ δουλειές με το δημόσιο. Αυτά τα λένε όλα. Οι φίλαθλοι είναι περήφανοι. Εμείς θα κερδίσουμε τα τελευταία ματς.

Εγώ κατέχω 45 τίτλους και αυτό είναι το πιο βρώμικο πρωτάθλημα και εγώ στη ζωή μου δεν είχε ποτέ βάλει τα χέρια μου στη βρωμιά. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς τους τίτλους. Έχω βραβευτεί από τον Βασιλιά της Ελλάδος. Έχω πάρει το παράσημο του Φοίνικα. Τα λέω για να δουν ποιοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Κάνω την αγάπη μου, την υπηρετώ και δεν θα τους περάσει. Εμείς σαν Ολυμπιακός ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη, δεν θέλαμε να συμμετέχουμε. Θα έρχεται ο κόσμος να χειροκροτεί την ομάδα και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν γίνεται να μιλάμε για τη Μακεδονία και να μη σκέφτεται τα παιδιά που είναι αιχμάλωτοι ή τον πιλότο. Με αυτά έπρεπε να ασχολείται αυτός ο κύριος. Εμείς θέλουμε ηρεμία, ησυχία και ζήτω ο Ολυμπιακός. Αυτή η φαρσοκωμωδία για γνωστούς λόγους το πρωτάθλημα τελείωσε. Όσο λιγότερα δικαστικά τόσο καλύτερα για το ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ