ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Τι να μας πει ο ΠΑΟΚ; Πρωτάθλημα ποτέ στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα με τον εφετινό τίτλο στη Super League, ενώ επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό.

Την άποψή του πως ό,τι και αν γίνει το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός και πως αυτό δεν θα αλλάξει εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την αναμέτρηση της ομάδας του στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκ των αντιπροέδρων των Ερυθρόλευκων είπε τα εξής:

"Καμία εκκρεμότητα δεν υπάρχει. Ούτε θέλω να τα ακούω αυτά. Ό,τι και να κάνουν το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα το πάρει. Ο Ολυμπιακός το πήρε. Θυμήθηκαν μετά από 2 με 3 μήνες και έφεραν τον παρατηρητή και τον τράβαγαν στο δικαστήριο και στο τέλος έψαχναν να δούνε ποιόν θα βάλουν. Δεν είχαν έρθει οι περισσότεροι. Παρουσίασαν αυτόν. Ξέρετε ποιός ήταν; Πρόεδρος της Ενώσεως του Βόλου. Είναι δυνατόν πρόεδρος Ενώσεως του Βόλου να τον βάλουν παρατηρητή στην ΕΠΟ ο κ. Βρύζας και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο; Να φύγουν αύριο και ο κ. Φιλιππούσης είναι του κ. Κοντονή. Είναι δυνατόν ο Υπουργός αυτός να τρώει με ορισμένους δημοσιογράφους αντιολυμπιακούς και να μην φωνάξει όλους τους δημοσιογράφους; Είναι κακό. Φυσικά και είναι κακό. Είναι κατά του Ολυμπιακού. Το απέδειξε ο κ. Κοντονής. Πέρυσι το Κύπελλο το χάσαμε από εκείνον.

Ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατ. φιλάθλους. Απαιτούμε σεβασμό από εκείνον. Δεν έχουν δικαίωμα ούτε να ακουμπήσουν τον Ολυμπιακό. Μέσα στο γήπεδο τα δεχόμαστε όλα. Δεν γίνεται το παραμικρό στο γήπεδο. Στο Καραϊσκάκη ήρθαν επίτηδες οι 2 πρόεδροι. Πρόεδροι Ενώσεων. Ηπείρου και Βόλου. Κάνανε προσπάθεια να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ξέρετε τι έγινε; Φάγανε τον άλλον παρατηρητή γιατί έγραψε την αλήθεια. Τον άδειασε τον 2ο αυτόν τον κύριο. Τον έκανε ρεζίλι. Τον ρώτησα «με ξέρετε;» και λέει «όχι». Του λέω καλό είναι να μην μπείτε εάν δεν ξέρετε εμένα. Τον πήγα στον α' παρατηρητή. Του λέω αυτός αντί να προσέχει εμάς θα προσέχουμε εμείς αυτόν. Έχουμε εικόνα και μάρτυρες ότι κανένας δεν ακούμπησε ούτε αυτόν, ούτε τον άλλον τον εξ Ηπείρου που λέει για τον Μοντέστο.Ήμουν μπροστά. Τον παρακολουθούσαμε αυτόν και εγώ με τον κ. Δουρέκα. Απλά πλησίασαν ο ένας τον άλλο και μιλούσαν. Ο πρώτος ό,τι είπε, είναι ψέματα.

"ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΕΝΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Δεν φοβάμαι και δεν υπολογίζω τίποτα από αυτά. Όποιος θέλει, εδώ εμείς είμαστε. Ας έρθει. Ο ΠΑΟΚ τι να πει; Έξι βαθμοί διαφοράς φέτος, 15 πέρυσι, 20 πρόπερσι. Εάν θέλει τα προσωπικά του ζητήματα να τα λύνει με τον Ολυμπιακό, είναι άλλο. Να κάνει την πολιτική του στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρωτάθλημα δεν θα πάρει ποτέ στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Είναι ντροπή οι διεθνείς διαιτητές. Να φύγουν και οι επτά. Να φύγουν και οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης. Αποδείχθηκαν... ελάχιστοι. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους παρατηρητές και τους ανθρώπους της Λίγκας. Άλλο ύφος και ήθος. Το έδειξαν σε όλα τα ματς. Παίρνει άριστα. Την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός με την διαιτησία στο Κύπελλο. Πριν από τον Παναθηναϊκό, την πληρώσαμε εμείς με τον ΠΑΟΚ. Μας έσφαξε και εμάς ο Κύζας. Ήμαρτον πια. Ησυχία. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος απ' όλους. Έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις ο πρόεδρος με τα καλύτερα γήπεδα. Έχει μεγάλη ομάδα, έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη και αυτός είναι ο Ολυμπιακός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ