ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Τελειώσανε τα ανθρώπινα λάθη, θα πάμε στην Ευρώπη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (24/9, 20:30) και τόνισε πως τελείωσαν τα ανθρώπινα λάθη και πως ο Ολυμπιακός θα καταφύγει στην Ευρώπη αν συνεχιστούν αυτές οι διαιτησίες.

Πυρ και μανία με την διαιτησία είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε στην Cosmote TV και εξέφρασε τα παράπονά του, στέλνοντας και τις προειδοποιήσεις του ενόψει του κυριακάτικου (24/9, 20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν θα δεχτεί ξανά ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές και δήλωσε έτοιμος να απευθυνθεί στις διεθνείς συνομοσπονδίες, αν συνεχιστεί η -κατά τον ίδιο- κακή αντιμετώπιση των ρέφερι προς την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: "Πάμε στο γήπεδο της ΑΕΚ και να ξέρουν όλοι αυτά που προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ μέσω των αντιπροσώπων της, να μας απομονώσει από το γήπεδο από όλα και να μας βάλει σε κάτι αποδυτήρια που έχουν κάνει έξτρα πόρτες για να κλειδώνουν τους αντιπάλους για να μην έχουν επαφή με το περιβάλλον, τον διάδρομο όπου είναι οι διαιτητές. Και πέρσι με τον κύριο Μάνταλο γίνανε τα όργια, μπήκαμε μέσα στους διαιτητές, δεν μας αφήνανε και είδαμε μόλις τελείωσε το παιχνίδι τον κύριο Μάνταλο αγκαλιά με τους τρεις του συμβουλίου της ΑΕΚ, μέσα στα αποδυτήρια".

Για την διαιτησία: "Αυτοί οι διαιτητές πρέπει να πάνε σπίτια τους. Τελεία και παύλα. Καλογερόπουλος. Δεν τα συζητάω αυτά τα πράγματα. Ο άλλος που διαιτήτευσε τώρα την ΑΕΚ με το μαϊμού πέναλτι. Ο Βάτσιος, πώς τον λένε. Μας είχε σφυρίξει και εμάς και έκανε έγκλημα. Να πάνε σπίτια τους. Διαγραφή κατευθείαν. Μόνο έτσι θα εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βλέπουμε μπάλα. Μπάλα θα παίζεται με σωστούς διαιτητές και δεν θα προσπαθεί η αντίπαλη ομάδα να τρομάξει τον αντίπαλο και τους διαιτητές. Πάνε αυτά. Τέρμα. Και οι διαιτητές δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν ότι κάποιος τους απείλησε.

Εγώ τα λέω αυτά και ξέρω τι λέω. Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πάμε την Κυριακή να παίξουμε την μπάλα μας, τίμια. Όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη τους ανοίγουμε διάπλατα το γήπεδο και μπαίνουν μαζί μας από τον κεντρικό διάδρομο. Τα έχω πει εγώ αυτά στην αστυνομία και παντού. Δεν δέχομαι σαν Ολυμπιακός ούτε να σκεφτούν κατά διάνοια ότι δεν θα περπατάμε στον διάδρομο, να έχουμε πλήρη οπτική θέα μέσα στον διάδρομο και ότι από εδώ και μπρος κάθε κίνηση που γίνεται από τους διαιτητές και παρατηρητές, έχουμε βάλει ειδικούς ανθρώπους με κασέτες και θα ξέρουμε τα πάντα".

Για τον Παναγιώτη Βαρούχα: "Όσο για τον κύριο Βαρούχα, επειδή έκρινε... Νομίζει ότι είναι καθηγητής. Ποιο πανεπιστήμιο τελείωσε και δεν το ξέρω εγώ; Το Χάρβαρντ; Για να ξέρω δηλαδή. Και έκανε κρίσεις για το γκολ του Ολυμπιακού, που έχουμε τη φωτογραφία και τη δείξαμε εκεί που έπρεπε, όπως και το πέναλτι της ΑΕΚ. Και πήγε να πει ο κύριος Βαρούχας ότι δεν ήταν άουτ. Είναι ένα μέτρο το λιγότερο άουτ".

Για την στάση του Ολυμπιακού σε περίπτωση διαιτητικών αδικιών: "Τα λέω αυτά για να δείτε τι κάνει η διαιτησία. Τι εγκλήματα έχει κάνει στον Ολυμπιακό. Έχουμε χάσει έξι βαθμούς. Ελπίζω την Κυριακή όποιον αποφασίσουν να βάλουν, να ξέρει ότι αυτήν τη φορά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα βγούμε στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να ξαναδεχτώ τέτοια διαιτησία, να συμβαίνουν φάσεις που κρίνουν τον αγώνα και να λέμε ότι ήταν λάθος ανθρώπινο. Τελειώσανε τα ανθρώπινα λάθη. Τα λέω από σήμερα για να είμαι εντάξει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ