ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Στην ομάδα έλειπε ο ρυθμός"

Θεοδωρίδης: "Στην ομάδα έλειπε ο ρυθμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε "δολοφονία" τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις και συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στην Ιταλία επί της Φιορεντίνα.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις και το τελικό 1-1, ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι έλειψε ο ρυθμός από τον Ολυμπιακό, γεγονός το οποίο απέδωσε στην διακοπή του πρωταθλήματος.

"Αυτή είναι η ουσία. Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο μετά την διακοπή. Μια διακοπή που ήταν δολοφονία. Οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται και τις διακοπές. Σκέφτονται ότι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα", τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που δικαιολόγησε και τις αποδοκιμασίες του κόσμου:

"Ο κόσμος σήμερα έχει δίκιο γιατί θέλει τον Ολυμπιακό παντοδύναμο. Όμως πρέπει να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα έλειπε ο ρυθμός. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο".

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη σημαντική νίκη του στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κέρδισε γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες στην Ευρώπη. Εμείς θα κοιτάξουμε την επόμενη φάση. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το ματς με την Κέρκυρα. Το έχω ξαναπεί. Ο Ολυμπιακός δίνει 30 ντέρμπι".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πάντα επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
Μανθάτης: "Πρωταρχικός στόχος ήταν η πρόκριση"
"Αναστενάρης" στους 32
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Αποθέωση για Ντομίνγκες απ' τους φίλους του Ολυμπιακού!
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
Τι συνέβη στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ