ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Σήμερα άρχισε το πρωτάθλημα για εμάς"

Θεοδωρίδης: "Σήμερα άρχισε το πρωτάθλημα για εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που στάθηκε στους Σισέ, Ταχτσίδη και υποστήριξε ότι η διαιτησία ήταν πολύ καλή στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την λήξη της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 5-1 κόντρα στον Πλατανιά:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι η δέκατη αγωνιστική, παίξαμε με μία ομάδα σαν τον Πλατανιά, ξέρατε τι είχε γίνει πέρυσι, το γήπεδο στάθηκε άριστα, δεν άνοιξε ούτε ένα καπνογόνο και η ατμόσφαιρα φώναζε μόνο για τον Ολυμπιακό.

Στο δέκατο παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι η διαιτησία σεβάστηκε τον εαυτό της, όσο πιο απαρατήρητοι είναι τόσο το καλύτερο. Προκαλώ καθηγητές του ΜΙΤ και τον Κο Βαρούχα να κάνουν τη σωστή κριτική. Όχι εκείνο το πέναλτι που έλεγαν στον Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο άνθρωπος έχει μείνει πολύ πίσω, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα, ήθελε να το πάρει το παιχνίδι, η διαιτησία ήταν πολύ καλή, άψογη και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός άνοιξε τα φτερά του. Έχω πει κάτι. Πρώτη Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός δεν θα του κόψει μισό βαθμό. Έγινε μια αρχή σήμερα.

Να κοιτάξουμε την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου αν υπάρχουν άλλα παιδιά όπως τα σημερινά, ο Ολυμπιακός ζητάει το 50-50. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και όχι με άλλες αλχημείες. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας γιατί σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από όσα έγιναν πέρυσι εστάθη στο ύψος του.

Δεν θα πω το τι χοντράδες ακούστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι πάντα άψογοι. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα πάει πολύ μπροστά. Θέλω να μιλήσω για τους Σισέ και Ταχτσίδη, ήταν και σήμερα πολύ καλοί, εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Εμείς σήμερα αρχίζουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαμαντόπουλος: Θυμώστε τον...
Πάρντο: "Στην κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα"
Σιώπης σε Ρισβάνη: "Πώς γίνεται να σε άφησε ο Ολυμπιακός;"
Λεμονής: "Μέτρησαν στο μυαλό των παικτών τα όσα έγιναν πέρσι"
Απολαυστικός ο Ολυμπιακός, διέλυσε με 5-1 τον Πλατανιά
Τι έδειξε στην Θύρα 7 ο Σισέ
Κατέβηκαν πανό για να ξεκινήσει το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης"
"Βροχή" από ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ