ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"

Θεοδωρίδης: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού μία μέρα μετά το ματς με την Σάλκε και τόνισε πως πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα.

Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ, λίγο μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Σάλκε στο "Καραϊσκάκης".

Στην ομιλία του τόνισε πως πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και ζήτησε από τους παίκτες να μην τα παρατήσουν στην Ευρώπη.

"Μην ξεχνάτε πως πρώτος μας στόχος ήταν και είναι ιτο πρωτάθλημα κι αυτό δεν αλλάζει. Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στενοχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά όλα ανατρέπονται", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπως πέρυσι. Όμως μέχρι τότε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στο πρωτάθλημα. Μην την πατήσουμε από τον Πανθρακικό. Για μένα αυτό είναι το δύσκολο παιχνίδι".

Εσείς διαβάστε: Το πήρε πάνω του ο Ζαρντίμ, Άρχισε η προετοιμασία για Πανθρακικό, Το ψυχογράφημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού με την Σάλκε, Στο "Καραϊσκάκης" ο Πίνο, "Στόχος η τρίτη θέση", Ζαρντίμ: "Μην κάνουμε συγκρίσεις", Η πρεμιέρα τον πληγώνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ