ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ούτε Μίλαν και Ίντερ τέτοιες φιέστες..."

Θεοδωρίδης: "Ούτε Μίλαν και Ίντερ τέτοιες φιέστες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη στην ομάδα, αναρωτήθηκε πόσοι σύλλογοι πραγματοποιούν τέτοιες φιέστες και άφησε αιχμές για τον τρόπο που χάθηκε το αήττητο. Τι δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά την ολοκλήρωση της φιέστας για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος:

"Έχετε δει πουθενά τέτοιες φιέστες; Έχετε δει τις Μίλαν και Ίντερ να έχουν τέτοιες φιέστες; Είναι η ομάδα που το φτιάχνει όλο αυτό και είναι και οι οπαδοί μας που μας βοηθούν.

Θα πρέπει να ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο. Αυτούς τους οπαδούς με κάθε τρόπο. Με το πρωτάθλημα και τις μεταγραφές που κάνει ο πρόεδρος. Αυτό που είδατε σήμερα είναι το 1/100 από τον κόσμο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί.

Τα 5 εκατομμύρια στα 10. Είναι τυχεροί οι οπαδοί μας που τα βιώνουν όλα αυτά και τυχεροί και εμείς. Κάναμε μία καταπληκτική χρονιά και εάν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε αήττητοι...", ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη.

Καρεμπέ: "Κλείσαμε με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν στο πρωτάθλημα"

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης των Πειραιωτών τόνισε:

"Στην Ευρώπη είχαμε το όνειρο να προχωρήσουμε στο Champions League ή μετέπειτα στο Europa. Δεν τα καταφέραμε, δυστυχώς. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε όμως περήφανοι γιατί κλείσαμε με πολύ όμορφο τρόπο, εντυπωσιακό, τη χρονιά στο πρωτάθλημα. Με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Είμαστε πολύ περήφανοι για το φόρουμ που πήγαμε στην Αμερική και το συνέδριο στο Χάρβαρντ.

Ένα σπουδαίο σεμινάριο και μία πολύ μεγάλη εμπειρία. Έγινε συζήτηση και ανάλυση όσον αφορά την οργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και κουβέντα για θέματα μάρκετινγκ και διάφορα άλλα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό όλο αυτό για εμάς στον Ολυμπιακό. Υπάρχει πάντα και η προσφορά του συλλόγου στην Unicef, όπως φυσικά και σε αρκετούς άλλους τομείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ