ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο Σαββίδης μου είπε ότι θα φύγει ο Τούντορ"

Θεοδωρίδης: "Ο Σαββίδης μου είπε ότι θα φύγει ο Τούντορ"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για όσα έγιναν στη συνάντηση των ομάδων της Super League, τονίζοντας ότι το Κύπελλο θα συνεχιστεί. Τι είπε για Σαββίδη, Τούντορ και Μελισσανίδη. (AUDIO).

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε για την πληροφορία ότι ο Τούντορ θα αποτελέσει παρελθόν: "Ρώτησα τον κύριο Σαββίδη, παραδέχεστε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; Μου απάντησε ότι ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν το δέχεται. Του απάντησα ότι ο δικός του προπονητής είπε ότι δεν έχει Φορτούνη και Ιντέγε. Και μου είπε ο κ. Σαββίδης, ότι ο Τούντος έχει φύγει, θα φύγει".

Ο Θεοδωρίδης ανέφερε αρχικά στον Sport24 Radio 103.3 για τη συνεδρίαση της Super League: “Είχα πολύ καιρό να πάω στη Σούπερ Λίγκα. Έγινε χαμός μέσα. Πήγα σε μία άτυπη συγκέντρωση, ελέχθησαν πάρα πολλά, με αντεγκλήσεις. Άκουγα και απαντούσα όταν χρειαζόταν”.

Για το αν θα βγει κάτι θετικό: “Οι τρεις ομάδες αποφάσισαν. Φιλία είναι, λυκοφιλία είναι, δε ξέρω. Όταν θα έρθουν τα πλέι οφ θα δούμε τι θα γίνει. Στη μέση υπάρχουν συμφέροντα. Ο δεύτερος θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα φταίει ο Ολυμπιακός για όλα. Το πρόβλημά μας ήταν που δεν παίξαμε με τον Ηρακλή γιατί θα βγουν οι παίκτες εκτός ρυθμού. Πιστεύω ο κ. Κοντονής θα πάρει πίσω την απόφαση για το Κύπελλο γιατί είναι ένα σώφρων πολιτικός. Εκείνη τη στιγμή γίνονταν επεισόδια και καιγόταν ένα γήπεδο. Εμείς είτε το θέλουν είτε όχι, είμαστε στον τελικό. Το Κύπελλο είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Λέτε ν” αφήσουμε σαν Ολυμπιακός αυτόν τον τίτλο; Τους κόπους μας… Πώς θα ξανάρθουν παίκτες στην Ελλάδα με όλα αυτά τα επεισόδια. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Οι άλλοι να κοιτάξουν τις ομάδες τους, να μην κάνουν επεισόδια”.

Για το θέμα του Τούντορ: “ Έτσι είπε ο κ. Σαββίδης μέσα στην αίθουσα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε για τον Φορτούνη και τον Ιντέγε και όταν το είπα, ο κ. Σαββίδης είπε ότι ο Τούντορ φεύγει από τον ΠΑΟΚ”.

Για το Κύπελλο: “ Ο κ. Κοντονής από μόνος του θα σκεφτεί το θέμα ξανά. Είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, περιμένουν πως και πως”.

Για το ντέρμπι των “αιωνίων”: “Θα είναι εκπληκτική ατμόσφαιρα και αυτό σας το εγγυώμαι. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι Ευρωπαίοι. Θα το κάνουμε ματς Τσαμπιονς Λιγκ. Εγώ θα υποδεχτώ την ομάδα του Παναθηναϊκού και θα είναι όλα άψογα στ” αποδυτήρια. Θα είναι ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων”.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: “ Ευγενής και προσεκτικός σε όλα. Σε μένα δε, ήταν άψογος”.

Για τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη: “ Ο γιος μου δεν είναι μόνο στην ΟΥΕΦΑ, είναι σε όλο τον κόσμο. Είναι τεράστιο κέρδος για την Ελλάδα γιατί είναι σεμνό παιδί και βοηθάει όλους τους Έλληνες”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ