ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο Ολυμπιακός κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες"

Θεοδωρίδης: "Ο Ολυμπιακός κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε μετά το διπλό στο Ζάγκρεμπ επί της Ντίναμο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο φετινό Champions League.

Σε πελάγη ευτυχίας πέταγε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον αντιπρόεδρο των "ερυθρόλευκων" να μιλάει για έναν Ολυμπιακό που κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Επίσης τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να πάει πολύ ψηλά τη φετινή σεζόν στο Champions League και να καθαρίσει την πρόκριση από τον όμιλο με τα εντός έδρας ματς κόντρα στη Ντίναμο και την Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικά είπε:

" Εδώ και τρεις μήνες λέω πως οΟλυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείγμα γραφής αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που φτιάχνεται. Ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνας και τον πρόεδρο μας που έχει βάλει βαθιά το χέρι του για να γίνουν τα θαύματα που κάνει ο Ολυμπιακός. Βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη απάντησε στην εγχώρια αλητεία.

Ο Ολυμπιακός μας κάνει περήφανος και είναι μπροστάρης την ώρα που η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές και όλος ο κόσμος μιλάει για το θαύμα του Ολυμπιακού. Αυτά που έχουμε κάνει να ισοβαθμούμε με την Μπάγερν στο τέλος του πρώτου γύρου είναι τεράστιο επίτευγμα.

Μέχρι στιγμής ήταν φανταστικά τα αποτελέσματα στον όμιλο. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα αλλά να σκεφτούν όλοι ότι μένουν δυο παιχνίδια στην έδρα μας, να τα προσέξουμε, να προκριθούμε και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Θέλω να πω στους φιλάθλους μας να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό, να τον αποθεώνουν και να αποθεώνουν τον πρόεδρο μας γιατί του οφείλουμε πάρα πολλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ