ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο Φορτούνης ίσως περάσει και τον Μπέμπη"

Θεοδωρίδης: "Ο Φορτούνης ίσως περάσει και τον Μπέμπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φορτούνης παρέλαβε τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του MVP της 20ης αγωνιστικής από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, παρέλαβε τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του MVP της 20ης αγωνιστικής από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, σε ειδική εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αναφορικά με το γκολ που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ στο ματς των Ιωαννίνων το οποίο ψηφίστηκε "best goal" της 20ης αγωνιστικής, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, τόνισε: "Πιστεύω ότι ήταν ένα όμορφο γκολ, το οποίο συνδυάστηκε με μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, ένα διπλό. Εύχομαι να πετύχω και άλλα γκολ στη συνέχεια".

-Έψαχνες το γκολ με εκτέλεση φάουλ; "Ήταν κάτι το οποίο δουλεύουμε συχνά στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που το έβγαλα στο γήπεδο, μέσα στον αγώνα".

Για τη βράβευση του Κώστα Φορτούνη ως MVP της 20ης αγωνιστικής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, υποστήριξε: "Τον Κώστα τον γνωρίζω από μικρό, από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό. Μετά έφυγε. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω μέσα μου αν του έκανε καλό αυτό. Αλλά μάλλον καλό του έκανε έτσι όπως γύρισε πίσω. Αυτή τη στιγμή είναι ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Δε το συζητάω για δεκάρι, είναι η ημέρα με τη νύκτα από όλους τους υπόλοιπους. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτό το παιδί. Είναι πολύ ταπεινός. Ξέρει πολύ καλά το τι θέλει. Και το σπουδαιότερο από όλα είναι το γεγονός πως έχει δεθεί τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, ώστε δίνει την ψυχή του, δίνει τα πάντα.

Είναι πολύ σοβαρός στο παιχνίδι του. Είναι παικταράς. Τι να σας πω. Μπαίνει μέσα και τον αγαπάνε όλοι οι συμπαίκτες του. Δεν παίζει για τον εαυτό του. Παίζει για τον εαυτό του εκεί που χρειάζεται για να κάνει αυτά που κάνει. Αλλά παίζει κυρίως για την ομάδα. Είδατε πόσες ασίστ δίνει σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Κώστας θα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δεκάρια που θα έχουν περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πιστεύω πάρα πολύ".

Ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε: "Σίγουρα είναι μία τιμητική διάκριση. Αλλά από 'κει και πέρα κοιτάζω πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει η ομάδα είμαι και εγώ χαρούμενος. Και οι διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο είναι πάντα κάτι πολύ καλό".

-Διαβάσαμε πρόσφατα μία συνέντευξη του Γιώργου Δαρίβα, ο οποίος σε σύγκρινε με τον Θανάση Μπέμπη. Πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό για εσένα; "Σίγουρα, με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο να λένε αυτά τα πράγματα για εμένα. Θέλω να δικαιώσω αυτούς που τα λένε. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμα περισσότερα πράγματα".

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σχολίασε: "Για να το πει ο Γιώργος ο Δαρίβας ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό, πραγματικά ο Θανάσης Μπέμπης είναι το μεγαλύτερο δεκάρι που έχει περάσει από την Ελλάδα. Είναι η ημέρα με τη νύκτα από όλους τους υπόλοιπους που πέρασαν. Και είχε ψυχή και δύναμη παρόλο που ήταν μικροκαμωμένος. Τέτοια ψυχή δεν υπήρχε σε άλλο ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να του μοιάσει του Θανάση, γιατί εκτός από τεχνίτης ήταν μία ομάδα μόνος του. Ότι ήθελε έκανε. Ελπίζω να του μοιάσει πάρα πολύ. Τον πιστεύω τον Κώστα. Καθοδόν ίσως περάσει και τον Μπέμπη ακόμα".

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Φορτούνης είπε: "Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να το πάρουμε για τον κόσμο πάνω από όλα, για τον πρόεδρό μας. Το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, πρόσθεσε: "Προσωπικά θέλω να ζητήσω από όλο τον κόσμο να φωνάζουν δυνατά την ιαχή Ολυμπιακός. Να αποφύγουν να ρίξουν στο γήπεδο οτιδήποτε. Ακόμη και σπίρτο που λέει ο λόγος. Γιατί όλα αυτά τα πληρώνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω πόσο αγαπάνε οι φίλαθλοί μας τον Ολυμπιακό. Τους ζητάω αυτή τη χάρη. Να φωνάζουν, να είναι ευπρεπείς. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Το δείχνει κάθε Κυριακή. Θέλει να παίζει μόνο ποδόσφαιρο. Και θέλουμε να το κάνουμε το παιχνίδι να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως συμπεριφέρονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι θέλουμε να συμπεριφερθούν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να απολαύσουν τον αγώνα. Το μόνο που τους ζητάω είναι αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ