ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Νίκη με Ντίναμο, ισοπαλία στο Μόναχο και θα τρελάνουμε την Ευρώπη"

Θεοδωρίδης: "Νίκη με Ντίναμο, ισοπαλία στο Μόναχο και θα τρελάνουμε την Ευρώπη"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Μιλώντας στο "ΦΩΣ", ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε πως πιστεύει σε νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, σε ισοπαλία στο Μόναχο και ότι θα τρελάνει όλη την Ευρώπη η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, τον οποίο χαρακτήρισε διάδοχο του Μουρίνιο.

Γνωστός για τον αυθορμητισμό του και το... έντονο ταπεραμέντο του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, είπε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα νικήσει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ότι μπορεί να πάρει ισοπαλία στο Μόναχο και θα τρελάνει την Ευρώπη. Παράλληλα, έχρισε τον προπονητή των Πειραιωτών διάδοχο του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-τη μάχη στο Champions League: "Ο αγώνας με τη Ντιναμό είναι για μας όλη η χρονιά και πρέπει να κερδίσουμε. Και θα κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε, μπορούμε να πάρουμε ισοπαλία μέσα στο Μόναχο και να τρελάνουμε όλη την Ευρώπη".

-τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα θα δώσει μόνο τελικούς, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν τη χρονιά τους με τον Ολυμπιακό. Είδατε τη Βέροια να παίζει σε άλλον αγώνα τόσο καλά; Τα έδωσα όλα με μας, όπως θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό".

-όσους αμφισβητούν τον Ολυμπιακό: "Εγκληματική οργάνωση έχουν ΜΜΕ που παρουσιάζουν φάσεις μονταρισμένες. Αδιανόητο και δεν ελέγχονται από πουθενά. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα γιατί βάζει χρήματα συνεχώς, αντίθετα με κάποιους άλλους που δεν βάζουν ούτε ευρώ και θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Κάναμε όλη την Ευρώπη να παραμιλά με τις νίκες μας απέναντι σε Άρσεναλ και Ντιναμό. Και εκεί είχαμε εύνοια; Κλείσαμε στόματα".

-τον Μάρκο Σίλβα: "Αυτή τη στιγμή έχουμε τον καλύτερο προπονητή. Ο Σίλβα θα είναι ο διάδοχος του Μουρίνιο. Εγώ το μόνο που είπα ήταν να πάρουμε προπονητή από Ισπανία ή Πορτογαλία, γιατί ταιριάζει στο ποδόσφαιρο που παίζουμε και πάντα πέτυχαν σε μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ