ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Με τους παικταράδες και τον Γκαρθία θα γίνουμε ομαδάρα"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού και την εμφάνιση, έριξε τα "καρφιά" για την ΚΕΔ και τον διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στον Όσκαρ Γκαρθία και την ενίσχυση στις μετεγγραφές.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Λάρισα με 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας ικανοποίησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πειραιώτες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας, λέγοντας πως δεν δόθηκαν δυο πέναλτι στους "ερυθρόλευκους". Τέλος, τόνισε πως "με τους παικταράδες και τον προπονητή τον καινούργιο θα γίνουμε ομαδάρα".

Αναλυτικά:

"Πολύ μεγάλη νίκη, μεγάλης σημασίας μετά τα ανύπαρκτα πέναλτι που κέρδισαν και οι τρεις άλλες μεγάλες ομάδες. Έγιναν δύο πέναλτι και δεν μας έδωσαν κανένα. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν αήττητη εδώ μέσα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πανάξια, αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο μας που κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό.

Καλοδεχούμενος ο νέος προπονητής, έφτασε και το νέο αστέρι ο Μιραλάς. Θα ήθελα πολύ σήμερα να δω τον Κέβιν, όμως στη Λάρισα βάλαμε τη σφραγίδα μας πως το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός, όσο και αν επεμβαίνουν, κυβερνήσεις, διαιτητές, ομάδες, ΕΠΟ. Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση Μητρόπουλου με τα 6 εκατομμύρια που είχε καταγγείλει.

Είμαστε πρώτοι ενάντια σε όλα, είμαστε πρώτοι γιατί ο πρόεδρος επενδύει στον Ολυμπιακό, κοιτάζει το συμφέρον του, όπως και το συμφέρον των Ελλήνων, γιατί συμμετέχει παντού όπου υπάρχουν φτωχοί. Θα συνεχίσουμε έτσι, δεν κολλάμε πουθενά, ότι κι αν κάνουν οι διαιτητές δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Με τους παικταράδες και τον προπονητή τον καινούργιο θα γίνει ομαδάρα και θα πέφτουν τα γκολ. Έχει όραμα ο πρόεδρος και θέλει να χτίσει κάτι καινούριο.

Οι φίλαθλοι ξέρω πως είναι δίπλα στον πρόεδρο, αγκάλιασαν τους παίκτες. Είδα χθες πως οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο Αγρίνιο, δικοί μας δεν έχουν πάει πουθενά. Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται, οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σουγιαδιές παίξανε στον τελικό Κύπελλου και τους επιτρέπει ο υπουργός που είναι από τον Πειραιά και δίνει άδεια για ολόκληρη εκστρατεία. Τι έγινε με την εισβολή των φιλάθλων του Παναιτωλικού, κάτι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσο είναι εκεί ο κύριος Κουκουλάκης, θα υφιστάμεθα αυτή τη γραμμή, Κουκουλάκης, Τριτσώνης, Δέδες. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία, είναι εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτά που γίνονται. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με το καλύτερο γήπεδο και τα καλύτερα προπονητήρια. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ποτέ δεν τον έχουν αφήσει απροστάτευτο, ας καταλάβουν αυτοί οι κύριοι τι κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύο πέναλτι σήμερα, δεν είδε τίποτα ο διαιτητής, που μας είχε αδικήσει και στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Συγχαρητήρια στη Λάρισα, είναι πολύ καλή ομάδα, πιστεύω πως δύσκολα εδώ μέσα θα νικήσει άλλη ομάδα, έχει πολλούς καλούς παίκτες, ούτε να το συζητάω για υποβιβασμό. Μετά το Καραϊσκάκη είναι το καλύτερο γήπεδο της Λάρισας, με μοναδικό κακό το χλοοτάπητα.

Αύριο κάνουμε την πρώτη προπόνηση με τον νέο προπονητή, θα είναι και ο Κέβιν εκεί και ο Ολυμπιακός θα είναι ασυναγώνιστος. Δεν χρωστάει σε κανέναν ο Ολυμπιακός, του χρωστάνε επτά βαθμούς από τον πρώτο γύρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ