ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Με στεναχώρησε η αντίδραση του κόσμου"

Θεοδωρίδης: "Με στεναχώρησε η αντίδραση του κόσμου"
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Ολυμπιακού "σφύριξαν" την ομάδα τους για το θέαμα που παρουσίασε κόντρα στον Παναιτωλικό, γεγονός που στενοχώρησε τον Σάββα Θεοδωρίδη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο Ολυμπιακός ζορίστηκε πολύ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η εικόνα των Πειραιωτών δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου, που κάμποσες φορές δυσανασχέτησαν με όσα έβλεπαν, ενώ κάμποσοι αποδοκίμασαν με το σφύριγμα της λήξης.

Γεγονός που στεναχώρησε τον Σάββα Θεοδωρίδη, όπως τόνισε στις δηλώσεις στη NOVA, μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος σήμερα από το πώς αντέδρασε ο κόσμος για το 1-0. Φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει όλοι το τι επίτευγμα έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα φέτος. Όταν άρχισε το Champions League, μετά την πρώτη αγωνιστική, όταν εμείς χάσαμε από τη Μπάγερν εδώ και κέρδισε η Ντίναμo την Άρσεναλ, κανείς δεν περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα έμπαινε όχι μόνο να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκρισή του, αλλά ή Ντίναμο θα έμπαινε στη θέση του Ολυμπιακού όπως είναι φυσιολογικό σαν τρίτη ομάδα.

Εμείς παλέψαμε, τα παιδιά, ο πρόεδρος πρώτα απ’ όλα που εμψύχωσε και είπε εκείνη την ημέρα ότι εμείς θα κερδίσουμε και την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο. Εμείς όλοι βάλαμε τα δυνατά μας, τα παιδιά δώσανε τον εαυτό τους, ο προπονητής το ίδιο. Έκανε τις καλύτερες επιλογές και παρουσιάσαμε μία ομάδα καταπληκτική. Και για να το ξέρουν όλοι αυτό το πράγμα, τερματίσαμε μαζί με την Άρσεναλ δεύτεροι και μας πέρασε η Άρσεναλ σε ισοβαθμία με εννέα βαθμούς.

Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα με αυτές τις ομάδες που παίζαμε, να ισοβαθμείς με την Άρσεναλ, η οποία μας πέρασε στα γκολ. Συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα, έπρεπε να το σεβαστούν αυτό το πράγμα, έπρεπε να σεβαστούν ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα άλλες ομάδες. Προσωπικά ήμουν πολύ σοκαρισμένος, δεν έχω ακόμα συνέλθει, ο πρόεδρος, όλοι μας, από το παιχνίδι αυτό και το αποτέλεσμα με την Άρσεναλ.

Γιατί εγώ άλλα περίμενα και πιστεύω ακράδαντα ότι πενήντα φορές να παίξουμε με την Άρσεναλ εδώ, δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο πράγμα. Έγιναν διάφορες συγκυρίες, εν πάσει περιπτώσει τερματίσαμε τρίτοι. Θέλω να πω σε όλους, πρέπει να αποθεώσουν την ομάδα γιατί φέτος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πέρσι την ίδια εποχή ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω, φέτος είμαστε 13-14 βαθμούς μπροστά και είναι λογικό ύστερα απ' αυτό το παιχνίδι, ύστερα από τη λύπη που είχαμε, ύστερα από τη στενοχώρια που είχαμε, να έχουν βαρύνει και τα πόδια των παικτών και τα δικά μου. Προσωπικά ακόμα δεν νιώθω καλά, ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής, γιατί είχαμε μεγάλο όνειρο, το οποίο ελπίζω ότι θα το συνεχίσουμε στο Europa League.

Θέλω να πω στους φιλάθλους και να το καταλάβουν, ότι ο Ολυμπιακός κάνει φέτος πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες, έχει παίξει πάρα πολύ καλή μπάλα και δεν είναι λογικό και σωστό, που κερδίσαμε σήμερα, σκεφτείτε να χάναμε τι θα γινόταν. Κι εγώ έχω τεράστιες απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό και οι φίλαθλοι και τους καταλαβαίνω. Αλλά κι εκείνοι να αντιλαμβάνονται τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός εκεί που βρίσκεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ