ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Κύπελλα έχουμε όσα θέλουμε, τους χαρίζουμε ένα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξέσπασε για ακόμα μια φορά εναντίον της διαιτησίας, υποστήριξε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού προπηλακίστηκε και χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους "ομαδάρα". (VIDEO).

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για "πονηρά σφυρίγματα" εκ μέρους του ρέφερι, ενώ κατήγγειλε προπηλακισμό της "ερυθρόλευκης" αποστολής".

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Θεοδωρίδης διέκοψε λόγω φωνών από την πλευρά του Βασίλη Δημητριάδη και του Κούλη Δουρέκα. Αναλυτικά όσα είπε: 'Ήρθαμε σαν πρωταθλητές, παίξαμε σαν πρωταθλητές, φεύγουμε σαν πρωταθλητές. Δεν έχουμε καμία ανάγκη να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, το αποδείξαμε σήμερα. Έσπασαν τα ταμεία της ΑΕΚ. Δεν έχει ξανακάνει τόσες πολλές εισπράξεις από τον κόσμο της. Τα λέω δυνατά και δεν έχω ανάγκη κανέναν. Ο διαιτητής έπαιζε 80-20, δεν μίλησε κανένας. Στο Καραϊσκάκη έβαλαν γκολ με το χέρι, φαίνεται ότι ήταν τσίμπλες. Ακούτε τι γίνεται εδώ. Δεν με αφήνουν να μιλήσω. Ούτε Δημοκρατία έχουν εδώ. Θα τα λέω χύμα. Βλέπετε πώς με πιέζουν. Τα κάνουμε εμείς αυτά στο Καραϊσκάκη; Που είναι οι εισαγγελείς; Με ενοχλούν να μη μιλήσω, για να μην πω την αλήθεια.

Τον κ. Σιδηρόπουλο δεν τον θέλω ποτέ για διαιτητή. Σήμερα έκανε πολλά πονηρά σφυρίγματα. Στο 2ο λεπτό έβγαλε κάρτα στον Ρομαό, χωρίς αιτιολογία, για να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι τα φοβερά. Μετά για μαρκάρισμα στον Φορτούνη καραμπινάτη κόκκινη κάρτα στη σέντρα, την αποφεύγει... Και άστε όλα τα άλλα σφυρίγματα. Έπαιξε 80% υπέρ της ΑΕΚ. Δεν μας νοιάζει εμάς. Κερδίσαμε, ο Ολυμπιακός έχει ένα σωρό Κύπελλα. Να τους χαρίσουμε κανένα. Δεν έχουμε ανάγκη από Κύπελλα. Μας κυνήγησαν όλοι.

Αν έχουν φιλότιμο στην ΕΠΟ, πρέπει να παραιτηθούν όλοι. Έχουν συνδράμει και βάζουν παρατηρητές, είδατε αυτόν που έβαλαν και τον έδειξε η τηλεόραση ποιας ομάδας οπαδός είναι. Σήμερα ήμασταν άψογοι. Στη φυσούνα είχε 30-40 άτομα δεξιά και αριστερά και μας προπηλάκιζαν. Το Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, τους είπα ότι δίδαξαν τι θα πει πρωταθλητισμός. Απέδειξαν ότι είναι ομαδάρα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να τη θεωρήσουν μεγάλη πρόκριση. Πέρυσι μας απέκλεισε ο Κοντονής, επειδή έδωσε παράταση 1,5 μήνα. Οι παίκτες ήταν με τις βαλίτσες να φύγουν. Τα ίδια έγιναν και εφέτος. Πιάνουν ομάδες. Στα δικαστήρια θα παίζεται το ποδόσφαιρο; Τα πρωταθλήματα δεν θα τα πάρετε ποτέ, παρά μόνο στο γήπεδο. Δεν έχει κυνηγηθεί άλλη ομάδα έτσι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ