ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Και στις αλάνες και στις μάντρες θα είμαστε πρώτοι"

Θεοδωρίδης: "Και στις αλάνες και στις μάντρες θα είμαστε πρώτοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στάθηκε στις συνέπειες ενός ποδοσφαιρικού Grexit, τονίζοντας ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πρόεδρο που επενδύει, θα παραμείνει πρώτος ακόμη και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τον Πανθρακικό στο Φάληρο.

Ο Κ. Θεοδωρίδης στάθηκε στις συνέπειες ενός ποδοσφαιρικού Grexit, υποστήριξε ότι χρειάζονται αλλαγές αλλά όχι με αυτό τον τρόπο, έκανε αναφορά στην τεράστια βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους διώκτες του και τόνισε ότι από την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πρόεδρο που επενδύει, θα παραμείνουν πρώτοι ακόμη και στις... μάντρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη στην κάμερα της NOVA:

"Απόψε κερδίσαμε σε άδειο γήπεδο. Αυτό ήταν λυπηρό. Είναι μία δραματική κατάσταση. Εγώ το αμφισβητώ αυτό. Φάγαμε μία αγωνιστική άδικα αλλά αφού έτσι αποφάσισαν, δεχόμαστε τα πάντα. Δεν διαμαρτυρόμαστε. Σήμερα κερδίσαμε. Ο προπονητής έκανε μεγάλη ανανέωση. Τα παιδιά της Κομοτηνής έτρεξαν, πάλεψαν και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος.

Μέχρι σήμερα έχουμε διαφορά στην βαθμολογία, 32 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 25 από τον Παναθηναϊκό και 22 από την ΑΕΚ. Ποιος να τολμήσει να διαμαρτυρηθεί; Ας φτιάξουν ομάδες, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν με τα νέα δεδομένα. Το αν θα μείνουν οικογένειες στο δρόμο αν σταματήσουν οι αγώνες;

H FIFA δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική δικαιοσύνη. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ακόμα και στις αλάνες εμείς θα το παίρνουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε έναν πρόεδρο που επενδύει. Το δημόσιο θα χάσει τεράστια έσοδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος. Δεν είμαστε μονόχνωτοι για να λέμε ότι όλα είναι εντάξει.

Χρειάζονται αλλαγές αλλά όχι έτσι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν από δω και μπρος. Θέλουν στις μάντρες; Και εκεί θα το παίρνουμε. Είναι τεράστιος ο τζίρος. Το δημόσιο παίρνει πολλά λεφτά απ’ το ποδόσφαιρο. Θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους. Θα έχουν καταστρέψει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου και θα το φέρουν στις πλάτες τους".

Photo Credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κράτα τον Πουλίδο!

Τσιμίκας: "Το καλύτερο συναίσθημα η εμπιστοσύνη του προπονητή"

Σίλβα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα"

Ορεξάτος ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πανθρακικό στο Φάληρο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ