ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Γίνεται πόλεμος ανήθικος"

Θεοδωρίδης: "Γίνεται πόλεμος ανήθικος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε λόγο για ανήθικο πόλεμο σε βάρος της ομάδας του Πειραιά και επίσης χαρακτήρισε "εξοχικό" της ομάδας το νησί των Φαιάκων, μιας και υπάρχουν πάρα πολλοί Ολυμπιακοί.

Από τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα βραβεύτηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του φέρεται να έκανε λόγο για ανήθικο πόλεμο σε βάρος των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ χαρακτήρισε "εξοχικό" της ομάδας το νησί των Φαιάκων, μιας και υπάρχουν πάρα πολλοί Ολυμπιακοί στην Κέρκυρα.

"Γίνεται πόλεμος ανήθικος αλλά έχουν φάει τα μούτρα τους. Δεν υπάρχει τέτοιος πρόεδρος που κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν θα μείνει έτσι. Αυτή τη στιγμή νέα παιδιά από την ακαδημία αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όνειρό μου είναι να γίνει ο Ολυμπιακός με έντεκα Ελληνόπουλα και είναι κάτι που το έχω πει κι άλλες φορές. Ξένους προσωπικότητες πάντα είχαμε και πάντα θα υπάρχουν.

Στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός φέρνει βαθμούς, οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι. Πήγα στην Εθνική πριν από το ματς με το Βέλγιο και ήταν τέσσερα δικά μας παιδιά οι Μανωλάς, Σάμαρης, Μήτρογλου, Τοροσίδης. Ήρθαν όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού και λέγανε μας έχετε υπόψη να γυρίσουμε στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή.

Τον τελευταίο καιρό γίνονται πολύ περίεργα πράγματα στην Κέρκυρα, το μόνο που δεν θα ανεχθούμε είναι τα σκληρά μαρκαρίσματα. Θέλουμε να προφυλάξετε την ομάδα. Να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, το εξοχικό του Ολυμπιακού. Θέλουμε σεβασμό απέναντι στους παίκτες και να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να απομονώσετε όσους επιχειρήσουν να δημιουργήσουν επεισόδιο. Είναι όνειρο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μέσα στην Κέρκυρα", είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στους φίλους του Ολυμπιακού στο νησί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ