ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Έρχονται χειρότερες μέρες και θα φάει κυνήγι ο Ολυμπιακός"

Θεοδωρίδης: "Έρχονται χειρότερες μέρες και θα φάει κυνήγι ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη στο ΦΩΣ παραχώρησε ο Σάββας Θεοδωρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγηθεί περισσότερο. Επίσης, χαρακτήρισε απαράδεκτο τον Μπέντο

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ μεταξύ άλλων μίλησε για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, για τον Τάσο Σιδηρόπουλο τον οποίον χαρακτήρισε αντιολυμπιακό, για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Για την αντίδρασή του στο δοκάρι του Καρντόσο στο 90' ανέφερε: "Είχα τρελαθεί! Είχα σηκωθεί. Είχα μια προαίσθηση ότι θα το κερδίζαμε το ματς και το έλεγα στο Ρέντη. Στο τσακ δεν προκριθήκαμε. Άθλιες οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστήθηκα όμως γιατί η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, κατάλαβαν οι παίκτες μας ότι όλα τα ματς του Ολυμπιακού είναι πόλεμος και τίμησαν την φανέλα".

Για τον ρέφερι του αγώνα, Τάσο Σιδηρόπουλο, σχολίασε: "Έχω φαγωθεί μήνες να μη θέλω τον Σιδηρόπουλο να παίζει τον Ολυμπιακό. Όπως εγώ είμαι Ολυμπιακός, ο άνθρωπος είναι αντιολυμπιακός! Ξέρουμε πολλά, αδικεί πάντα τον Ολυμπιακό. Ο Βράνιες έπρεπε να έχει αποβληθεί πολύ νωρίς στη φάση με τον Μαρίν και στο β΄ ημίχρονο στη φάση με τον Καρντόσο. Ο Σιδηρόπουλος δεν μπορεί να κοροϊδέψει, ξέρουμε τι γίνεται. Η ΕΠΟ αυτή πρέπει να παραιτηθεί, είναι η χειρότερη ΕΠΟ, έχω υπάρξει πολλά χρόνια μέσα στην ΕΠΟ επί Τριβέλλα. Ήταν Παναθηναϊκός ο Τριβέλλας και Παναθηναϊκοί άλλοι 24 σύμβουλοι. Μόνο εγώ ήμουν Ολυμπιακός εκεί μέσα και έδινα τις μάχες".

Για την "επόμενη μέρα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε πως έρχονται δύσκολες μέρες για τον Ολυμπιακό: " Να ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίτσα, είναι η μεγαλύτερη ομάδα με τη μισή Ελλάδα στο πλευρό του. Δεν είναι ομάδα της σειράς ο Ολυμπιακός να κάτσει να του κλέβουν πρωταθλήματα με εξωαγωνιστικούς τρόπους, τα πρωταθλήματα αν μπορούν να τα πάρουν στο γήπεδο μέσα. Έρχονται χειρότερες μέρες από τις φετινές, χειρότερο κυνήγι θα φάει ο Ολυμπιακός από αυτό που ζήσαμε φέτος. Εγώ έχω υποχρέωση να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το τι γίνεται και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα".

Για τους Βίκτορ και Μπέντο, είπε: "Ο πρώτος προπονητής που διαδέχτηκε τον Σίλβα τη διέλυσε την ομάδα, πήρε ένα έμψυχο υλικό πολύ καλό και το διέλυσε χωρίς λόγο (σ.σ. Βίκτορ). Ο επόμενος ήταν ο χειρότερος. Ήταν απαράδεκτος (σ.σ. Μπέντο)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ