ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Είναι η 5η φορά που αδικούμαστε κατάφωρα από τη διαιτησία"

Θεοδωρίδης: "Είναι η 5η φορά που αδικούμαστε κατάφωρα από τη διαιτησία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παράπονα κατά της διαιτησίας εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. "Είναι η 5η φορά που αδικούμαστε κατάφορα από τη διαιτησία", είπε μεταξύ άλλων.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα ( 0-0) και εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία, θεωρώντας ότι επηρέασε την τελική έκβαση του ματς. Ζητάει πέναλτι στο πέσιμο του Φορτούνη και τόνισε πως είναι η 5η φορά που αδικείται η ομάδα του Πειραιά και αυτό δεν θα το επιτρέψει η "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Αυτό το παιχνίδι δεν θέλει σχολιασμό. Κατά την προσωπική μου άποψη αδικείται το ποδόσφαιρο γιατί μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Από τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχω κανένα παράπονο. Ήταν όλα εντάξει. Οι άνθρωποι έπαιξαν δυνατά για την ομάδα τους, όπως και οι δικοί μας αλλά μην περιμένουν τίποτα οι φίλαθλοι γιατί με τόσο αντίξοες συνθήκες δεν έπρεπε να γίνει ο αγώνας.

Τώρα ας μπούμε στα διαιτητικά, για τα οποία εγώ δεν συνήθιζα να μιλάω. Είναι η 5η φορά που αδικούμαστε κατάφορα από τη διαιτησία. Και αυτό ο επίσημος Ολυμπιακός δεν θα το επιτρέψει με τίποτα. Αυτοί οι κύριοι που κάθονται στα γραφεία και ορίζουν αυτούς τους διαιτητές και έχουν βάλει στο περιθώριο κάποιους άλλους ας κάτσουν να σκεφτούν τι κακό έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός δεν θα τα ανεχτεί αυτά τα πράγματα. Ο επόπτης που ήταν δεξιά στο πρώτο ημίχρονο στο πρώτο δεκάλεπτο άφησε τρία οφσάιντ καραμπινάτα.

Θα τα λέω γιατί οι άλλοι ασχολούνται με φάουλ και με κάτι απίθανες φάσεις. Μιλάω για φάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Κανείς δεν μίλησε για το γεγονός ότι ο Ιγκλέσιας πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ είχε κίτρινη κάρτα χτύπησε τον Μανθάτη και αύριο θα τον τρέχουμε στα νοσοκομεία. Τον έβγαλε ο προπονητής και δεν πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πότε θα τις δίνουν αυτές τις κάρτες; Στον Ολυμπιακό κόκκινες δίνουν χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Εδώ έχει γίνει χαμός. Έχουν ξεχάσει το χρώμα των καρτών. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για τις άλλες ομάδες και άλλοι για τον Ολυμπιακό.

Ένα χρόνο έχουμε να πάρουμε πέναλτι. Στη φάση του Φορτούνη το είδε όλη η Ελλάδα ότι ήταν καθαρό πέναλτι και ο διαιτητής απέφυγε να σφυρίξει όπως κάνουν πάντα για τον Ολυμπιακό. Ας πουν ότι είναι απαγορευμένο είδος για τον Ολυμπιακό. Αυτοί οι κύριοι που ορίζουν τους διαιτητές έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη. Οι περισσότεροι είναι ακατάλληλοι. Όταν διαιτητεύουν συστηματικά με τον ίδιο τρόπο τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, την πρωταθλήτρια που βγάζει ασπροπρόσωπο του ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, κάνει σπουδαίες μεταγραφές ο πρόεδρος μας.

Εμάς δεν μας πειράζει η ισοπαλία γιατί το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Ας το καταλάβουν. Με την αξία μας. Με την αξία της ομάδας και τις επενδύσεις που κάνει ο πρόεδρος μας. Αυτά να τα ξέρουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και να κοιτάξουν οι ειδήμονες του ποδοσφαίρου να παίζεται 50-50 για όλους. Τους αφήνω στην κρίση του κόσμου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιταλική υπόθεση το 0-0 ανάμεσα σε Αστέρα και Ολυμπιακό στην Τρίπολη
Χωρίς νίκη σε δύο σερί ματς μετά από 25 μήνες ο Ολυμπιακός
Ναι, ο καιρός έφταιγε...
Μπέντο: "Ό,τι είχαμε σχεδιάσει δεν μπορούσε να εφαρμοστεί"
Λεάλι: "Χαρούμενος που ήμουν εκεί όποτε χρειάστηκε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ