ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ας περιμένουν οι φίλαθλοι μέχρι την 1η Ιανουαρίου"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÁËÂÅÑÄÅ(Á) ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÁËÂÅÑÄÅ(Á) ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά, χωρίς να εξηγήσει για ποιον λόγο, μετά από την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ήταν άκρως ευχαριστημένος με την προσπάθεια και των αποτέλεσμα των παικτών απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ξεχώρισε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και ζήτησε από τους φιλάθλους υπομονή μέχρι την 1η Ιανουαρίου, χωρίς να διευκρινίσει τον λόγο.

"Ας περιμένουν μέχρι την Πρωτοχρονιά και θα τους πω", τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε λόγο για "διαφορετικό Ολυμπιακό" σε σχέση με αυτόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη στον "OTESports"

"Ήταν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα επιτέλους από μία ελληνική ομάδα. Το χρωστάγαμε στους φιλάθλους μας μετά από την εμφάνισή μας την Κυριακή. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ήταν άλλος ο Ολυμπιακός, διαφορετικός από όσα είδαν οι φίλαθλοι μας στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήταν δυνατός, διεκδίκησε τη νίκη επί ίσοις όροις απέναντι σε μία ομάδα με μπάτζετ 30 φορές πιο μεγάλο. Πρόκειται ασυζητητί για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο".

"Τα έδωσαν όλα. Τα παιδιά ήταν ψυχομένα. Μου έκανε εντύπωση ο Ταχτσίδης. Ήταν καταπληκτικός. Είναι δυνατός και μου θύμισε τον Στολτίδη. Χρειάζεται ο Ολυμπιακός τέτοιους δυνατούς παίκτες, όπως ο Σισέ και όλα τα παιδιά".

"Αυτό το αποτέλεσμα δίνει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάναμε μια γιορτή προς τιμήν του Βαλβέρδε. Για πρώτη φορά μία ομάδα σε τόσο μεγάλο παιχνίδι τιμά προπονητή που υπηρέτησε και κέρδισε τίτλους. Συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη (σ.σ. αυτή η γιορτή), με ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτά. Ήταν φοβερή έμπνευση του προέδρου να τιμήσει τον Βαλβέρδε".

"Οι φίλαθλοι ήταν άψογοι. Τους ευχαριστώ πολύ. Υπόσχομαι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την 1η Ιανουαρίου θα τους πω τι θα γίνει. Ας περιμένουν μέχρι την 1/1. Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα σε όλους τους φιλάθλους που στεναχωρήσαμε και τους πληροφορώ ότι θα τους αποζημιώσουμε πολύ σύντομα".

"Κάναμε το καθήκον μας στην Ευρώπη. Αφήνουμε το Champions League για να ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα και σε 20 ημέρες θα επανέλθουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ