ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Αν ο Παναθηναϊκός θέλει ξένους διαιτητές, εδώ είμαστε"

Θεοδωρίδης: "Αν ο Παναθηναϊκός θέλει ξένους διαιτητές, εδώ είμαστε"
INTIME SPORTS

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έδειξε να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μπει ξένος διαιτητής στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο.

Στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης και έδειξε να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μπει ξένος διαιτητής στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Πάντως, διατράνωσε την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες ρέφερι.

Αναλυτικά ανέφερε: "Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, γιατί στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε να στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο. Αλλά δεν μας χαλάει καθόλου να έρθει Ευρωπαίος ή Κονγκολέζος ή Νεοζηλανδός ή Βιετναμέζος διαιτητής για να σφυρίξει στη Λεωφόρο. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε, δεν φοβόμαστε και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.

Είμαι σαφής: εμπιστευόμαστε τους Έλληνες διαιτητές, που σε ένα περιβάλλον γεμάτο αμφισβήτηση προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και δικαιώνονται με παρουσίες σε διεθνές επίπεδο. Εάν όμως στον Παναθηναϊκό θέλουν ξένους, εμείς εδώ είμαστε. Αρκεί να πράξουν τα δέοντα για να συμβεί κάτι τέτοιο και να αφήσουν τις θεωρείς. Μην είναι και πάλι λόγια του αέρα για τις εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Με ξένους διαιτητές διαπρέπει στην Ευρώπη, τη στιγμή που άλλοι αποκλείονται από ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύροι και παραποιούν την εικόνα σε τηλεοπτικές εκπομπές. Καλώ όλους αυτούς τους δήθεν τηλεκριτικούς διαιτησίας να μάθουν πρώτα τους κανονισμούς πριν εκφέρουν δημόσια άποψη. Και να κοιτάζουν τι γίνεται στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Θέλω, επίσης, να πω στους Έλληνες διαιτητές ότι παρά τον εκφοβισμό που υφίστανται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! Οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται, όπως γίνεται και στην Ευρώπη. Είδατε όλοι ότι ο Ολυμπιακός δίκαια κέρδισε πέναλτι και αποβολή στο τελευταίο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, όμως, κάθε τέτοιο σφύριγμα αντιμετωπίζεται με τηλεδίκες. Ως εδώ κύριοι!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ