ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Αφιερώνω την πρόκριση στους φίλους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε "ημέρα γιορτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο" την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Europa Legue, αφιερώνοντας την επιτυχία και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Οσμάνλισπορ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Europa League. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Σάββας Θεοδωρίδης, εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση, την οποία κι αφιέρωσε και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους τους Ελληνες φιλάθλους.

"Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση. Είναι ημέρα γιορτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να χαρεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι μία διεθνής νίκη. Ο Ολυμπιακός μπήκε στους "16" της Ευρώπης, παίρνοντας τη νίκη σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Μπορεί να μην είχαμε υπόψιν μας την Οσμάνλισπορ, αλλά ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχε αποκλείσει πολύ σημαντικές ομάδες. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους 24 παίκτες που έχουμε γιατί όλοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια. Από σήμερα θα κατεβάσουμε το κεφάλι. Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα κληρωθούμε στους "16" γιατί είναι ίσες οι πιθανότητες. Υπάρχουν μεγαθήρια, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πάρουμε σπουδαία αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, όπως της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας καλός Ολυμπιακός μπορεί να ανταπεξέλθει και να πάει πάρα πολύ ψηλά στην Ευρώπη", δήλωσε αρχικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού στην κάμερα της COSMOTE TV και συνέχισε:

"Είμαι ενθουσιασμένος με τον Καρίμ. Είχα κάνει δηλώσεις πριν από 1,5 μήνα και τον είχα παρομοιάσει με τον Μιλιβόγεβιτς. Είχα πει πως με 11 Μιλιβόγεβιτς κερδίζουμε το Κύπελλο Ευρώπης. Θα με θυμηθείτε τι έχει να γίνει με τον Καρίμ. Ας έφυγε ο Ιντέγε. Το παιδί ήθελε να φύγει γιατί πήρε ένα σωρό λεφτά. Αλλά εγώ πάντα περίμενα πότε θα μπει ο Καρίμ γιατί ήξερα τις δυνατότητες του. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ήμουν διπλά του συνεχώς. Γι' αυτό το λόγο ήρθε επάνω μου στο γκολ. Θα προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και με την προσθήκη των μικρών κι άλλων ποδοσφαιριστών, πιστεύω πως φέτος θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφιερώνω τη νίκης στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο της ομάδας μας, καθώς και στους φιλάθλους όλης της Ελλάδας. Είναι μία ελληνική νίκη. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να πηγαίνει στους "16" της Ευρώπης ο Ολυμπιακός. Γι' αυτό αφιερώνω αυτή τη νίκη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού κι όλων των φιλάθλων της Ελλάδας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ