ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Αδικαιολόγητοι οι παίκτες, συμμαζέψτε τους διαιτητές"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως όποιος δεν δίνει και την τελευταία ακμή των δυνάμεων του δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε επίθεση στον ρέφερι Κουτσιαύτη και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Λυπάμαι πάρα πολύ για τους φιλάθλους μας σήμερα γιατί πραγματικά ο Ολυμπιακός το να έρχεται σε κενές κερκίδες επειδή το ήθελε ο κύριος Βρακάς πέρυσι, είναι οδυνηρό για μία μεγάλη ομάδα. Είναι άσχημο για όλες τις ομάδες. Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει χωρίς τον κόσμο της.

Έχω παίξει μπάλα και ξέρω τι θα πει αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν. Είναι όλοι αδικαιολόγητοι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πάει μόνο για το πρωτάθλημα. Όποιος δεν δίνει και την τελευταία ακμή των δυνάμεων του δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Τελεία και παύλα.

Ο πρόεδρος έχει επενδύσει τόσα πολλά στον Ολυμπιακό και σε αυτούς τους παίκτες, ώστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, δεν έχει το δικαίωμα να στεναχωρεί τον κόσμο του Ολυμπιακού και ειδικά τον πρόεδρο του, ο οποίος έχει κάνει τα πάντα.

Ως προς το παιχνίδι, είδατε και εσείς ότι ο διαιτητής έκανε ότι ήθελε. Έπαιζε με πονηρά σφυρίγματα και θα σας εξηγήσω γιατί έγιναν αυτά. Όλο το παιχνίδι 60-40 εις βάρος του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον. Με πονηρά σφυρίγματα. Άκουσα τον τέταρτο διαιτητή δέκα φορές να του λέει για φάουλ εναντίον του Αστέρα. Δεν σφύριξε ούτε ένα. Έπρεπε να είχε βγάλει δεν ξέρω και εγώ πόσες κίτρινες κάρτες έτσι όπως έπαιζαν.

Με το παραμικρό σφύριζε εναντίον του Ολυμπιακού. Έβγαζε κάρτα ενώ δεν ακουμπούσε κανείς κανέναν. Δεν μπορεί να πάει άλλο με αυτές τις διαιτησίες. Συμμαζέψτε τους ή διώξτε τους. Δεν κάνουν αυτοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτός ο κύριος μας είχε ξαναπαίξει πριν από χρόνια στο Ηράκλειο εναντίον του Εργοτέλη και κερδίσαμε με τον Μήτρογλου 1-0 στο 93’. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε κάνει σε εκείνο το παιχνίδι. Αφού δεν του πάει ο Ολυμπιακός, να πει αντρικά ότι δεν ξαναπαίζω τον Ολυμπιακό. Όπως κάνουν οι περισσότεροι.

Τώρα θα συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρα και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τότε θα μιλήσουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι αρχές του πρωταθλήματος και το είπα και την προηγούμενη φορά ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 20 μέρες για να συνέλθει και ο ένας να γνωρίσει τον άλλο. Και αυτό είναι μέσα στο σχέδιο της ομάδας.

Στενοχωρήσαμε τρομακτικά τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο και του ζητώ εκ μέρους όλων συγνώμη και να είναι βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα ότι και να κάνουν οι αντίπαλοι μας. Και αυτό με τη διαιτησία τους υπόσχομαι θα συμμορφωθούν όλοι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Δηλαδή να τηρούν τους κανονισμούς. Τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός θέλει 50-50. Αυτά έχω να πω. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τη διαιτησία. Εγώ με την ΑΕΚ θα ήθελα έναν ξένο διαιτητή. Τρέμω με αυτούς τους διαιτητές. Ξένο διαιτητή ασυζητητί.

Όποιος θέλει ας έρθει. Δεν μπορεί να δημιουργούνται αυτά τα πράγματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι ο Ολυμπιακός λίαν συντόμως μέσα σε δέκα μέρες να έχει καλύψει τη διαφορά".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ