ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Αδιαπραγμάτευτο το νταμπλ"

Θεοδωρίδης: "Αδιαπραγμάτευτο το νταμπλ"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τοποθετήθηκε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο επόμενο πρωτάθλημα, έθεσε ως μίνιμουμ στόχο το νταμπλ και θέλει να δει την ομάδα του να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στο Champions League.

Για την καρδιά του πρωταθλητή έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως είναι αδιαπραγμάτευτο το νταμπλ και αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και μια πολύ καλή παρουσία στο Champions League. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και τους δυο "Δικεφάλους".

Αναλυτικά ανέφερε:

Καμία σημασία δεν έχει το πρόγραμμα. Όποιο και να ήταν και δεκαπέντε αγώνες εκτός έδρας να δίναμε είναι το ίδιο πράγμα. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν Ολυμπιακός. Φέτος θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Εμείς σαν Ολυμπιακός κυνηγάμε από την αρχή και τους δύο τίτλους. Δεν το συζητάω αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Και το πρωτάθλημα Ελλάδος και το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς επίσης να κάνουμε και μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, γιατί όπως μας έδειξαν τα περυσινά αποτελέσματα, θα μπορούσαμε κάλλιστα να ήμασταν στις θέσεις των δύο ομάδων που μας απέκλεισαν, Γιουβέντους και Ντνίπρο, αν είχαν συμβεί κάποια καλύτερα αποτελέσματα.

Άρα σαν Ολυμπιακός μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη. Για το πρωτάθλημα Ελλάδος, η καρδιά του πρωταθλητή ελπίζω πως θα μιλήσει και φέτος. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο πρωταθλητής χειμώνα ή πρωταθλητής Σεπτέμβρη ή πρωταθλητής Οκτώβρη. Εμένα με ενδιαφέρει να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Εκεί κρίνεται ο τίτλος και όλοι σε ρωτάνε ποιος είναι ο πρωταθλητής. Δεν σε ρωτάνε ποιος έπαιξε καλή μπάλα, αν έπαιξες καλά ή δεν έπαιξες. Σε ρωτάνε πείτε μας τον πρωταθλητή της χώρας σας.

Είναι καλό ότι παίζουμε τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κολλητά. Και με την ΑΕΚ να παίζαμε εκτός έδρας, για εμάς θα ήταν το ίδιο. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός, τα παιδιά είναι πεπειραμένα, θα γυμναστούνε πάρα πολύ φέτος, είμαστε αγαπημένοι, έχουμε αποδυτήρια άριστα γιατί από εκεί κερδίζονται τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και όλα, έχουμε έναν προπονητή ο οποίος από τις πληροφορίες που έχω είναι πάρα πολύ καλός. Νέος, εργατικός και πιστεύω ότι θα δέσει την ομάδα. Θα πάρουμε και 1-2 παίκτες μεταγραφές ακόμα που μας χρειάζονται, ο Πρόεδρος ξέρει, είναι ο μόνος που βάζει το χέρι στην τσέπη και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι την φετινή χρονιά. Για μας στον Ολυμπιακό έναν δρόμο έχουμε. Θα αγωνιστούμε σε 30 ματς και θα δώσουμε 30 ντέρμπι. Αυτό είναι γνωστό, καθώς όλες οι ομάδες ισοπαλία να φέρουν με τον Ολυμπιακό, θα πανηγυρίζουν όλη την χρονιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ