ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν Ζιλέ στο Βέλγιο, αλλά ο Λεμονής δεν "τέλειωσε" κανέναν

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο παραγκωνισμός του 33χρονου Βέλγου χαφ, Γκιγιόμ Ζιλέ και ο αποκλεισμός του από τα ματς με Γιουβέντους και Ατρόμητο, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει "αποκλειστεί" γενικώς από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr αναλύει.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, προκύπτει θέμα με τον Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό. Ένα θέμα, που απ' ό,τι φαίνεται, είναι στη φαντασία των εφημερίδων της πατρίδας του 33χρονου χαφ.

Κι αυτό, γιατί δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ζιλέ θα “τελειώσει” από τους Πειραιώτες τον προσεχή Ιανουάριο και θα αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα της πατρίδας του. Προφανώς ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια με Γιουβέντους και Ατρόμητο είχε ως αποτέλεσμα να τροφοδοτήσει διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Λεμονής δεν έχει “τελειώσει” κανέναν ποδοσφαιριστή. Κι αυτό, γιατί έχει πει στους παίκτες από την πρώτη μέρα ότι υπολογίζει σε όλους και ότι άπαντες θα χρειαστούν, ειδικά στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας εώς τα τέλη Οκτωβρίου.

Το γεγονός ότι ο Ζιλέ δεν ήταν στις επιλογές του με Γιουβέντους και Ατρόμητο είχε να κάνει τόσο με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής, αλλά και για λόγους τακτικής.

Δεν τίθεται, λοιπόν, κανένα θέμα με τον 33χρονο Βέλγο πρώην άσο της Ναντ και της Άντερλεχτ. Δεν είναι δηλαδή περίπτωση Σισοκό και Παρέδες, τους οποίους ο Λεμονής τους είχε “τελειώσει” με το που ανέλαβε στα τελειώματα της περασμένης σεζόν.

Ο Ζιλέ θα πάρει τον χρόνο του. Σίγουρα δεν φαίνεται να είναι πλέον στις βασικές επιλογές του Λεμονή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον “τελειώσει” κιόλας. Ήταν ξεκάθαρος ο 57χρονος τεχνικός. Έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να υπολογίζει σε όλους για να βγει όχι μόνο ο Οκτώβριος, αλλά ο δύσκολος χειμώνας που ακολουθεί...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ