ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει τον Ζέφερσον ο Μπέντο"

"Θέλει τον Ζέφερσον ο Μπέντο"

Τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ, Ζέφερσον Νασιμέντο, θέλει να φέρει ο Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ. (video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record", ο Πάουλο Μπέντο ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του Ολυμπιακού τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ, Ζέφερσον Νασιμέντο.

Ο Ζέφερσον έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας μέχρι τον Ιούνιο του 2020, ωστόσο δε μετρά πολλά λεπτά συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μετρά δύο συμμετοχές στην Primeira Liga, μία στο Κύπελλο Πορτογαλίας και μία στο Champions League την τρέχουσα σεζόν. Το γεγονός ότι έχει χάσει τη φανέλα του βασικού από τον Μάρβιν Ζέεχελααρ μπορεί να του ανοίξει το δρόμο της εξόδου από το "Ζοζέ Αλβαλάδε" και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Πάουλο Μπέντο τον θέλει στον Πειραιά. Στο κείμενο αναφέρεται ότι η πορτογαλική ομάδα θα ήθελε να τον πουλήσει παρά να τον δανείσει.

Ο Ζέφερσον ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάο Καετάνο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γκουαντιγκετά, Παλμέιρας, Γκρέμιο Προυντέντε, ενώ στο 2010 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Εστορίλ.

Επέστρεψε ξανά στη Βραζιλία για λογαριασμό των Φλουμινένσε, Ναούτικο και Σάντα Κρουζ και το 2012 επέστρεψε στην Εστορίλ, όπου συνεργάστηκε με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Ο ίδιος ο Σίλβα είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία για τον πείσει να συνεργαστεί μαζί του. Από το 2013 ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ