ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Ολυμπιακό ο Τζόρτζεβιτς!

Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς έχει προταθεί εδώ και ένα μήνα στους "ερυθρόλευκους" και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ιταλία, αναμένεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Βλέπει ζεστά την προοπτική των Πειραιωτών ο 29χρονος επιθετικός.

Ο Ντιεμερσί Εμποκανί πέρασε στην... ιστορία και πλέον στον Ολυμπιακό έχουν μπει στη διαδικασία να εξετάσουν τις άλλες περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που είχαν ούτως ή άλλως στα... κιτάπια τους!

Ένας εξ αυτών είναι ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο παρότι δεν βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της λίστας. Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά η Λάτσιο που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο 29χρονος φορ θέλει Ολυμπιακό και αυτό το γνωρίζουν στον Πειραιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Σερβία. Στην Ιταλία κάνουν λόγο για προτάσεις και επίσημες προσφορές προς τους Ρωμαίους.

Η ουσία είναι μία: Στον Ολυμπιακό έχουν καλή άποψη για τον Τζόρτζεβιτς, παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, ενώ αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Σέρβος επιθετικός που είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες πριν από τρία καλοκαίρια, είναι ζεστός αυτή τη φορά στην προοπτική των "ερυθρολεύκων".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ