ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει να παίξει ο Ντα Κόστα, τον "φρενάρει" ο Μπέντο!

Θέλει να παίξει ο Ντα Κόστα, τον "φρενάρει" ο Μπέντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (13/10), αλλά έλεγε στους συμπαίκτες του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Πάουλο Μπέντο όμως τον κρατάει για Αστάνα και ΠΑΟΚ.

Πιο νωρίς απ' ό,τι τον περίμεναν εμφανίστηκε ο Μανουέλ Ντα Κόστα στο Ρέντη. Υπήρχε μία πληροφορία ότι ίσως ερχόταν στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (13/10), αλλά τελικά ο παίκτης ήρθε μία μέρα νωρίτερα (!) και εμφανίστηκε πρωί – πρωί στο προπονητικό κέντρο για να κάνει το πρόγραμμά του.

Το φοβερό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Μαροκινός στόπερ παρά το επίπονο ταξίδι και την... περιπέτειά του όλο το προηγούμενο διάστημα, με τον παραλίγο τραυματισμό του στο ματς με την Γκαμπόν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έβγαλε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη μία εικόνα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο!

Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε ο ίδιος στους συμπαίκτες του. Από την άλλη όμως ο Πάουλο Μπέντο ξέρει καλύτερα από τον καθένα το πώς θα πρέπει να διαχειριστεί τον Ντα Κόστα και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να τον "φρενάρει"! Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα τον αφήσει εκτός αγώνα Νέας Σμύρνης και θα τον κρατήσει για τα παιχνίδια με Αστάνα και ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη (13/10) ο Αφρικανός δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων, αφού πήγε κατευθείαν για αποθεραπεία. Την Παρασκευή (14/10) που είναι και η τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" ενόψει Πανιωνίου, θα γίνει ένα χαλάρωμα και κατά συνέπεια ο Ντα Κόστα χωρίς ούτε μία σοβαρή προπόνηση, δεν μπορεί να πάει να παίξει στη Νέα Σμύρνη.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει (άσχετα αν ήταν επηρεασμένος από την Εθνική ομάδα), αλλά ο Μπέντο φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.

Με Μποτία και Βιάνα αναμένεται να παραταχθεί το Σάββατο (15/10, 20:30) ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και με τον Σιόβα ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, να κάθεται στον πάγκο.

Ο Ντε Λα Μπέγια που θα ετοιμαστεί για την Αστάνα θα παραχωρήσει τη θέση του στον Παναγιώτη Ρέτσο.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Περιχαρής για το βραβείο του ο Ιντέγε
Τα εισιτήρια με Αστάνα και ΠΑΟΚ
Τούρτα-μπάλα για τον 30άρη Μανιάτη
Όταν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενώθηκαν!
Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ