ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Βάις

Θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Βάις
INTIME SPORTS

Ο Βλάντιμιρ Βάις εξέφρασε την επιθυμία να ρίξει ξανά άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει στα υπόψιν την περίπτωσή του. Κλειδί στις εξελίξεις ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Βλάντιμιρ Βάις ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 και πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις ( ποιός θα ξεχάσει το εκπληκτικό σόλο γκολ του κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ) με τους Πειραιώτες να διαθέτουν έτσι στο ρόστερ τους έναν ταχύτατο και διεμβολιστή εξτρέμ που στη καλή του μέρα μπορούσε να αναστατώσει την κάθε αντίπαλη άμυνα.

Είχε όμως και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και μέσα σε λίγους μήνες (Ιανουάριος 2014), αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να έρχεται σε σε συμφωνία με Λεκβίγια από το Κατάρ, η οποία υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων.

Ο κύριος λόγος φυγής του από το μεγάλο λιμάνι ήταν οι κακές σχέσεις που είχε με τον τότε προπονητή των ερυθρολεύκων, Μίτσελ, καθώς ο Βλάντιμιρ Βάις ήταν δυσαρεστημένος για το γεγονός πως δεν αγωνιζόταν συχνά, μη ξεκινώντας πάντα στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Σλοβάκος διεθνής μεσοεπιθετικός όμως, δεν έχει ξεχάσει την πρώην ομάδα του και μέσω του διάσημου ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα , εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, κάνοντας μία νέα αρχή με την ομάδα του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ενήμεροι για τις διαθέσεις του ποδοσφαιριστή, τον έχουν στα υπόψιν αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ