ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Μανιάτη ο ΑΠΟΕΛ και Πασιένσια η Ρίο Άβε

Θέλει Μανιάτη ο ΑΠΟΕΛ και Πασιένσια η Ρίο Άβε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενδιαφέρον ενόψει Γενάρη για δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει την περίπτωση του Μανιάτη και η Ρίο Άβε του Πασιένσια.

Μετά τον Γιαννιώτα, ο ΑΠΟΕΛ σκέφτεται την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη που ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη, που μπορεί πλέον να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα όμως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Μιλώντας άλλωστε στον OTE TV, ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει τις προθέσεις του:

"Θα ήθελα τον Μανιάτη, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής", τόνισε χαρακτηριστικά και μένει να δούμε αν πράγματι το δεδομένο ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση προς τον Ολυμπιακό και τον Έλληνα διεθνή μέσο.

ΓΙΑ ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ Η ΡΙΟ ΑΒΕ

Αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας, ο Γκονσάλο Πασιένσια ουσιαστικά ουδέποτε κατάφερε να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος φορ περιμένει τώρα το νεύμα των γιατρών για να μπει ξανά σε γήπεδο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η "O Jogo" υποστηρίζει ότι η Ρίο Άβε επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό από την Πόρτο τον Γενάρη, ενώ και ο ίδιος ο Πασιένσια είναι θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Δεδομένα ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με πιθανό προορισμό την Ρίο Άβε ή άλλη ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού από την Σπάρτη!
Με Ρέτσους μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Τόσο βαρετός!
Μπέντο, υπάρχει Άγιος Βασίλης;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ