ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει και ο Ολυμπιακός, και ο Σαλίνο

Θέλει και ο Ολυμπιακός, και ο Σαλίνο
Σαλίνο INTIME SPORTS

Ο Σαλίνο έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν βιάζεται κιόλας να ανανεώσει... σήμερα! Οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους έχουν πρόθεση να τον κρατήσουν.

Επειδή πολύς ντόρος δημιουργήθηκε με το θέμα του συμβολαίου και της ανανέωσης της συνεργασίας του Σαλίνο με τον Ολυμπιακό, καλό είναι να παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο μπακ έβγαλε μία ανακοίνωση που έλεγε μεταξύ άλλων ότι “δεν επιθυμεί να φτάσει η σεζόν στο τέλος της για να λυθεί το θέμα”. Ήταν μία ανακοίνωση που ελήφθη ωςμέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό για να τον φωνάξουν... σήμερα οι άνθρωποι των Πειραιωτών για νέο συμβόλαιο (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2016).

Οι πληροφορίες του Sport24.grαναφέρουν ότι ο Σαλίνο θέλει να μείνει, αλλάδεν... βιάζεται κιόλαςτόσο πολύ να ανανεώσει το συμβόλαιό του όπως άφηνε να εννοηθείη εταιρία που τον εκπροσωπεί. Όχι επειδή έχει άλλες προτάσεις, αλλά γιατί έχει εξαιρετική σχέση με τους διοικούντες και είναι σίγουρος ότι θα τον φωνάξει κάποια στιγμήο Ολυμπιακός.

Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ πράγματι έχουν σκοπό να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του και να μιλήσουν για την ανανέωσή του. Κι αυτό, γιατί πολύ απλά θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι. Απλώς δενυπάρχει λόγος για βιασύνες. Δεν τους... κυνηγάει κανένας. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούννα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαλίνο θα είναι υπεραρκετό για να δώσουν τα χέρια.Υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους και είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό το ραντεβού.

Να τονίσουμε ότι ο Σαλίνο έχει μισθό γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ