ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει και η Θέλτα τον Μάρκοβιτς

Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, όμως τον παίκτη διεκδικεί και η Θέλτα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Δεν παίζει μόνος του για την περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "elgoldigital.com", ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ που απασχολεί τους Πειραιώτες και είναι ψηλά στη λίστα τους, ενδιαφέρει και την Θέλτα.

Ο Δανός εξτρέμ, Σίστο, ο οποίος βρίσκεται στο Μουντιάλ με τη Δανία, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, επομένως η ισπανική ομάδα κοιτάζει την διάδοχη κατάσταση και ο Μάρκοβιτς αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική.

Η ομάδα του Βίγκο ήθελε τον παίκτη και τον περασμένο Γενάρη, αλλά πήγε δανεικός στην Άντερλεχτ, όμως δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον πάρει από τη Λίβερπουλ με μια μικρή καθυστέρηση.

Βέβαια, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως εκτός από τους Βέλγους, ενδιαφέρον για τον Μάρκοβιτς έχει δείξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο της Θέλτα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ