ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει άλλη ημερα τον τελικό ο Ολυμπιακός

Θέλει άλλη ημερα τον τελικό ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ ζητώντας να αλλάξει την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου λόγω της πρόκρισης της ομάδας μπάσκετ στο Final 4 της Μαδρίτης.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έκανε την μεγάλη υπέρβαση στην προημιτελική σειρά της Euroleague κόντρα στη Μπαρτσελόνα και με τρεις νίκες μέσα σε μία εβδομάδα απέναντι στους Καταλανούς πήρε το εισιτήριο για το Final 4, που θα είναι μάλιστα το 5ο για τους Πειραιώτες την τελευταία επταετία.

Ο ημιτελικός της διοργάνωσης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι προγραμματισμένος για τις 15 Μαΐου και σε περίπτωση επιτυχίας οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Κυριακής τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ-Φενέρ στο μεγάλο τελικό, γεγονός όμως που δημιουργεί... πρόβλημα στους οπαδούς της ομάδας.

Και αυτό γιατί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άλλαξε την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από 16 Μαΐου (ημέρα Σάββατο) σε 17 του μηνός, κάτι που σημαίνει πως θα συμπέσει χρονικά ο τελικός της Euroleague στη Μαδρίτη με τον ποδοσφαιρικό τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Για αυτό, όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Γαύρος" η πειραϊκή ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ όπου ζητάει να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (μετά το 3-0 στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει είτε την Ξάνθη είτε τον Ηρακλή).

Το αίτημα μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτό από τη στιγμή που δεν έχει και τόσο μεγάλη λογική ο τελικός του Κυπέλλου να συμπέσει χρονικά με τον τελικό της Euroleague σε περίπτωση φυσικά που οι ομάδες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δώσουν το "παρών" σε αυτά τα ραντεβού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ