ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα μιλήσει η ελληνική Δικαιοσύνη"

"Θα μιλήσει η ελληνική Δικαιοσύνη"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός απάντησε στις δηλώσεις Αλαφούζου για "τα κλεμμένα πρωταθλήματα", τοποθετήθηκε επί του θέματος και θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στη Λεωφόρο και προτίθεται να απαντήσει με όλα τα νόμιμα μέσα, ακολουθώντας την δικαστική οδό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τα περί "κλεμμένων Πρωταθλημάτων" που επικαλέστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, χωρίς να απαντήσει στα λεγόμενα του προέδρου του Παναθηναϊκού, αλλά με την επισήμανση πως από εδώ και πέρα είναι ώρα να μιλήσει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα σχολιάσει τα όσα παραληρηματικά είπε και πάλι ο μανιοκαταθλιπτικός, συκοφάντης με το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, Γιάννης Αλαφούζος, που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας του, για να κρύψει την ανυπαρξία του και την αδυναμία του να κάνει κάτι ουσιαστικό για αυτήν και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Για τις πράξεις του και τα λεγόμενά του, θα μιλήσει η ελληνική Δικαιοσύνη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ