ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα παίξουμε το παιχνίδι όποτε και αν αυτό οριστεί"

"Θα παίξουμε το παιχνίδι όποτε και αν αυτό οριστεί"

Διαβάστε ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού σχετικά με την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την αναβολή του επαναληπτικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Για τις 5 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένος ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την προημιτελική φάση του θεσμού, αλλά αυτός αναβλήθηκε με την ΑΕΚ να βγάζει μία επιθετική ανακοίνωση και τον Ολυμπιακό να απαντά πως "Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε το παιχνίδι όποτε και αν αυτό οριστεί".

Ωστόσο την ίδια μέρα διεξάγεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του Top-16 της Euroleague και η Αστυνομία ήταν κάθετη πως αδυνατεί να δώσει εγγυήσεις για την ασφαλή πραγματοποίηση των δύο αγώνων, με τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να συνυπάρχουν στον χώρο του ΟΑΚΑ.

Αναβολή στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Αρνητική ήταν και η απάντηση της Super League στην ΕΠΟ για την μετάθεση του αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Τα δύο αυτά γεγονότα οδήγησαν στην αναβολή του ΑΕΚ - Ολυμπιακός, δίχως να ορισθεί προς το παρόν πότε ακριβώς θα γίνει το συγκεκριμένο ματς, καθώς θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες και ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει για την ώρα και στο Europa League.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της άφησε σαφείς αιχμές για την διοργανώτρια αρχή και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για "απόφαση - σκάνδαλο" .

Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού; "Δεν ασχολούμαστε με μια απόφαση που ουσιαστικά πάρθηκε από την Αστυνομία. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε το παιχνίδι όποτε και αν αυτό οριστεί", τόνιζαν από την ομάδα του Πειραιά.

Να θυμίσουμε πως οι "ερυθρόλευκοι" πριν παρθεί η απόφαση της αναβολής είχαν ήδη γνωστοποιήσει πως δεν είχαν κανένα απολύτως θέμα να γίνει το παιχνίδι στην ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί, δηλαδή στις 5 Μαρτίου, ούτε φυσικά είχαν ζητήσει αναβολή.

Από εκεί και πέρα υποστήριξαν χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με μια απόφαση που αφορά την Αστυνομία κυρίως και δευτερευόντως την διοργανώτρια αρχή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ