ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα πάει στα σίγουρα ο Λεμονής

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την Γιουβέντους έδειξε ότι οι αλχημείες έλαβαν τέλος και στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει και στα επόμενα παιχνίδια. Ποιοι παίκτες θα πρέπει να μοχθήσουν στο Ρέντη για να κερδίσουν θέση βασικού.

Τέλος οι πειραματισμοί, τέλος οι αλχημείες... Ο Τάκης Λεμονής θα πάει στα σίγουρα, θα κοιτάξει να βάλει τους παίκτες στη θέση τους και όχι... αλαλούμ. Σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια όπου μπορεί να γίνει κάποια αλχημεία, αλλά αυτά θα αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Τον Ρομαό δεν θα τον ξαναδούμε στόπερ. Αυτό διεμήνυσε ο Λεμονής αμέσως μετά το παιχνίδι του Τορίνο. Κι αυτό, γιατί περισσότερα χάνει παρά κερδίζει με την παρουσία του Αφρικανού στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ενεργοποιεί και ποδοσφαιριστές που ήταν “παροπλισμένοι” από τον Χάσι. Ο λόγος για τους Αντρέ Μάρτινς και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Όλοι θα χρειαστούν στο ροτέισον. Ακόμα και ο Χρβόγιε Μίλιτς, τον οποίο δεν έβλεπε ο Χάσι. Ο Κροάτης θα επιστρέψει στη 18άδα με σκοπό να δίνει ανάσες στον Λεονάρντο Κούτρη. Την πατέντα με Φιγκέιρας αριστερό μπακ θα την δούμε ως έσχατη λύση...

Το ροτέισον λοιπόν αναγκαστικά θα το ανοίξει ο Λεμονής. Ο Οκτώβριος είναι “βαρύς” μήνας. Έχει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League και τα δύο ματς με ΠΑΟΚ (μέσα) και Παναθηναϊκό (έξω). Και φυσικά την Κυριακή (1/10) τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δεν αποτελεί μυστικό το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές με τον Μπέσνικ Χάσι δεν... ξεκολλούσαν από την ενδεκάδα. Οι Μάρκο Μάριν και Γκιγιόμ Ζιλέ είναι δύο ποδοσφαιριστές που κακά τα ψέματα θα πρέπει να “ματώσουν” στο Ρέντη για να κερδίσουν φανέλα βασικού σε ματς τύπου ΑΕΚ ή Γιουβέντους.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεμονής ανάλογα με τις απαιτήσεις των αγώνων θα προσαρμόζει και τα πλάνα του. Ωστόσο αφήνεται να εννοηθεί ότι π.χ. ο Μάριν θα είναι πίσω από τον Φορτούνη και ο Ζιλέ πίσω από τον Ρομαό. Η παρουσία του Γερμανού άσου στα άκρα, όπως συνέβαινε με τον Χάσι, είναι κάτι που ναι μεν υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό του Λεμονή, αλλά όχι στον βαθμό που το είχε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Επίσης, η απουσία του Καρσελά από τη 18άδα με την Γιουβέντους δεν σημαίνει τίποτα. Αρέσει στον Λεμονή ο Μαροκινός. Απλώς κι εκείνος θα πρέπει να μοχθήσει για να βρεθεί στην ενδεκάδα. Δεν είναι δηλαδή η πρώτη επιλογή για τα άκρα, όπως γινόταν με τον Χάσι. Πλέον στην εξίσωση μπαίνει και ο Μπεν για τους εξτρέμ. Τον Αφρικανό τον υπολογίζει και για τα “φτερά”, με αποτέλεσμα να ανοίγει παράλληλα και ο δρόμος για την επιστροφή του Ανσαριφάρντ αρχικά στη 18άδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ