ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα αντικρούσει μια συκοφαντία"

"Θα αντικρούσει μια συκοφαντία"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρουσιαστεί στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη την Πέμπτη (18/6) με σκοπό να αντικρούσει τις συκοφαντίες, γύρω από το όνομα του, αλλά και τις ψευδείς καταθέσεις, όπως λέει ο Ολυμπιακός.

Ενώπιον του ανακριτή κ. Ανδρεάδη θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (18/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται στην υπόθεση διαφθοράς που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη δικαιοσύνη.

Από την αρχή της συγκεκριμένης υπόθεσης, η θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ξεκάθαρη. Οτι: πρόκειται για κατασκευασμένες κατηγορίες, χωρίς να στηρίζονται πουθενά παρά μόνο σε ψευδείς καταθέσεις, αερολογίες και ασάφειες.

Για τον λόγο αυτό πηγές από τον πλατεία Αλεξάνδρας τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι "ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει στον κ. Ανδρεάδη να αντικρούσει μια συκοφαντία, μια ψευδορκία". Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ εμφανίζονται βέβαιοι πως όλο αυτό το σκηνικό είναι κατασκευασμένο και θα αποδειχθεί καθώς προχωρούν οι διαδικασίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ