ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Δευτέρα τα νεότερα για Ελαμπντελαουί και Μποτία

ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΟΤΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΟΤΙΑ ICON

Ο Τάκης Λεμονής θα περιμένει τη Δευτέρα (06/11) για να μάθει την κατάσταση των Ελαμπντελαουί και Μποτία οι οποίοι κληρονόμησαν προβλήματα τραυματισμού στο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες για την Super League Σουρωτή με την εμφατική νίκη με 5-1 επί του Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τα πάντα όμως δεν ήταν ρόδινα για τον Τάκη Λεμονή που περιμένει το ιατρικό δελτίο της Δευτέρας.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν δύο ονόματα, αυτά των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αλμπέρτο Μποτία.

Αμφότεροι κληρονόμησαν προβλήματα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Ο Αλμπέρτο Μποτία ξεκίνησε ως βασικός και μάλιστα έκανε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους στο 19'. Κατά τη διάρκεια όμως του πρώτου ημιχρόνου αισθάνθηκε μυικές ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο παραχώρησε τη θέση του στον Νικολάου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Την ίδια ώρα ο Ελαμπντελαουί στην προθέρμανση των αναπληρωματικών πριν τον αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε. Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για καμία από τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο αμφότεροι θα περάσουν τη Δευτέρα (06/11) από εξετάσεις για να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ