ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ α τετ Λεμονή - Πάρντο

Eurokinissi
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÐÁÑÍÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Τάκη Λεμονή στο περιθώριο της χθεσινής (19/10) προπόνησης, το οποίο σχετίζεται με την ανάρτηση που έκανε ο Κολομβιανός. Οι σκέψεις του 57χρονου για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φελίπε Πάρντο άφησε αιχμές για τη μη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, με αφορμή σχόλιο ισπανικής εφημερίδας για την απόδοσή του στο "Camp Nou".

Με αφορμή λοιπόν την κριτική αυτή, ο Κολομβιανός, ανήρτησε το "επίμαχο" σημείο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, συμπληρώνοντας: "Ο Θεός βλέπει όλα όσα προσπαθεί να πετύχει κάποιος, αλλά και τη σκληρή δουλειά που αυτός κάνει καθημερινά. Αυτοί που δεν βλέπουν είναι άλλοι. Αλλά με υπομονή θα ανταμειφθώ. Πάμε!".

Όπως είναι λογικό, το ποστάρισμα αυτό έβγαλε μια δυσαρέσκεια εκ μέρους του, διότι έδειξε την ενόχλησή του για το γεγονός πως δεν έπαιξε βασικός στο ματς. Χθες (19/10), στο περιθώριο της προπόνησης είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, προφανώς για να διευκρινιστούν κάποια πράγματα και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις και από τις δυο πλευρές.

Ο 57χρονος κόουτς έχει στο μυαλό του ακόμα και για το βασικό σχήμα με τον ΠΑΟΚ τον Πάρντο, γι' αυτό και δεν τον έβαλε στην Βαρκελώνη, με τον ποδοσφαιριστή προφανώς να θέλει να παίξει απέναντι στον Μέσι, τον Σουάρες και τους υπόλοιπους αστέρες των Καταλανών.

Οι δυο τους τα είπαν και ο Λεμονής εξήγησε στον παίκτη κάποια πράγματα, ενώ και εκείνος από τη μεριά του ήταν απολογητικός, λέγοντας στον προπονητή του πόσο πολύ ήθελε να παίξει. Το θέμα θεωρείται λήξαν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ