ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεστ και για Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο σίγουρος δεν είναι ο Όσκαρ Γκαρθία για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2018-19. Μπορεί η ομάδα που έχει στα χέρια του να μην είναι δική του, αλλά δεν έχει δείξει βελτίωση το τελευταίο δίμηνο.

Όταν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να προχωρήσει στην πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία, το έκανε με γνώμονα να προχωρήσει η ομάδα και να ανέβει επίπεδο. Δύο μήνες μετά, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο αντί να κάβουν βήματα προς τα εμπρός, έμειναν στάσιμοι ή έκαναν βήματα προς τα πίσω.

Από εξετάσεις δεν περνούν πλέον μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος φαινόταν αρχικά οτι προσλήφθηκε για να ολοκληρώσει τη σεζόν και να φτιάξει την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Ουσιαστικά, ο Γκαρθία έχει μόλις τρεις νίκες με Λαμία, Ξάνθη και Πανιώνιο, αλλά από τα μεγάλα ματς δεν κέρδισε ούτε ένα. Αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα, έχασε από την ΑΕΚ και στο πρωτάθλημα...

Κι όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα από τους αρμόδιους, παρότι έχει το ελαφρυντικό ότι η ομάδα που έχει στα χέρια του δεν φέρει τη σφραγίδα του...

Από τεστ λοιπόν περνάει και ο Γκαρθία, ο οποίος στην παρούσα φάση είναι ανοικτό αν θα παραμείνει στο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μυρίζει... καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!

Στο -7 δεν μιλάς για τη γραμμή

Ο χειρότερος Ολυμπιακός σε ντέρμπι

Ολυμπιακός και άλλοι τέσσερις δε νίκησαν σε δυο γύρους τον Παναθηναϊκό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ