ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις παίκτες δανείζει ο Ολυμπιακός

Τέσσερις παίκτες δανείζει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αβραάμ, να ενισχυθεί με τον Πίνο και ένα αμυντικό χαφ. Προς δανεισμό Παπάζογλου, Ζαραδούκας, Τάτος (στην Ελλάδα) και Φετφατζίδης (στο εξωτερικό). Διαβάστε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται

Επιστρέφει δριμύτερος ο Αβραάμ. Μπαίνει στην... Ερυθρόλευκη εξίσωση και ο Πάμπλο Πίνο που προπονείται με την ομάδα από τον Σεπτέμβριο.

Πιθανότατα η '"ενίσχυση" θα τριτώσει και με μια μεταγραφή (αμυντικός χαφ). Σενάριο που ήδη επεξεργάζονται στο λιμάνι.

Σε ένα ρόστερ ήδη... βαρύ λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτός ο Γενάρης δεν θα έχει μόνο "πάρε: αλλά και "δώσε".

Κοινώς; Στο πρόγραμμα και ουκ ολίγες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό. Για να προκύψει η απαραίτητη ισορροπία. Για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Και κυρίως, για να μπορεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει τη δουλειά του σωστά.

Δεν είναι λάτρης των μεγάλων ρόστερ άλλωστε. Και το ξεκαθάρισε στη διοίκηση του Ολυμπιακού, από το καλοκαίρι κιόλας.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να προκύψουν αποχωρισμοί. Και μόνιμοι (π.χ Ντιόγκο) και μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Οι γνωστοί "δανεισμοí". Ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες με τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουν για να... επιστρέψουν;

Ο Τάσος Παπάζογλου, ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Ανδρέας Τάτος. Τον Παπάζογλου τον έχει ήδη ζητήσει ο Άρης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον δείχνει και ο Πανιώνιος. Ο Ζαραδούκας είναι στο... σημάδι της Κρήτης, καθώς τον θέλουν για έξι μήνες ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ.

Μεγάλο σουξέ έχει και ο Ανδρέας Τάτος. Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ομάδες Σούπερ Λιγκ, που θέλουν τον 24άχρονο μέσο για έξι μήνες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει το πλεονέκτημα.

Ειδική ενότητα στους δανεισμούς και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Μόνο που εδώ είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στην Ελλάδα. Φεύγει για το εξωτερικό ο Φέτφα και οι πληροφορίες της Δευτέρας, τον βάζουν στο σημάδι της Μόναχο 1860 και της Γκρόιτερ Φιρτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ