ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις παίκτες εξετάζει ο Ζαρντίμ!

Τέσσερις παίκτες εξετάζει ο Ζαρντίμ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί και Μιλιβόγεβιτς στα “ραντάρ” του Πορτογάλου τεχνικού της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενόψει καλοκαιριού.

Toπαραδέχονται πλέον στη Γαλλία ότι η Μονακό δεν έστειλε άνθρωπό της στην Ελλάδα για να κάνει... βόλτα στην Ακρόπολη. Στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη η παρουσία του Γάλλου “κατασκόπου” είχε να κάνει με ειδική αποστολή από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: Να ξανατσεκάρει τον Αρτούρ Μαζουακού! Επιβεβαιωμέναήταν η πέμπτη φορά στην τρέχουσα σεζόν που τον είδαν από κοντά οι Μονεγάσκοι. Ενδεχομένως να είχαν ξανάρθει κάτω από άκρα μυστικότητα. Όπωςμυστικάήρθαν δηλαδή και στο ματς με το "τριφύλλι".

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ έχει φέτος μία περίεργη χρονιά. Μία χρονιά με τα “πάνω” της, αλλά και με τα πολύ... κάτω της. Ο Μαζουακού μοιάζει εδώ και πολύ καιρό ως ο υπ' αριθμόν “ένα” υποψήφιος για αποχώρηση από το λιμάνι.

Στο Μόντε Κάρλο θεωρώνταςότι ο Ζαρντίμ θα μείνει και του χρόνου στο Λουί Ντε και επειδή γνωρίζουν ότι έχει πολύ καλή άποψη για τον Αρτούρ, εκτιμούν ότι θα γίνειμία κίνησηαπό πλευράς Μονακό. Ποιες είναι οι απαιτήσεις των “ερυθρολεύκων”; Φυσικάθα απαιτήσουν οκταψήφιο νούμερο.

Πέρα όμως από τον Μαζουακού στα “ραντάρ” των Μονεγάσκων και κατ' επέκταση του Ζαρντίμ βρίσκονται και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ζαρντίμ παρακολουθεί στενά τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2013, όταν πήγε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Έναν από τους παίκτες που γλυκοκοίταζε τον Ιούλιο του 2014 για να τον πάρει στη Γαλλία ήταν ο Κώστας Μανωλάς, αλλά πέρα από τα οικονομικά "αγκάθια", οΈλληνας διεθνής στόπερδεν ενδιαφερόταν με την προοπτική του Σαμπιονά. Ήξερε ότι θα πήγαινε σε πολύμεγαλύτερο ευρωπαϊκό μέγεθος και το βρήκε τελικά στη Ρώμη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί και Μιλιβόγεβιτς δεν έχει βγάλει προς τον τοπικό Τύπο μία εικόνα ότι...πεθαίνει κιόλας. Τουλάχιστον όχι όπως με τον Μαζουακού, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη παρά την κατώτερη των προσδοκιών φετινή του σεζόν με τα ερυθρόλευκα. Ότι τους έχει στα υπόψη, είναι δεδομένο ότι τους έχει. Μέχρι εκεί όμως... Πιο πολύ τον Μαζουακού έχει "σταμπάρει".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ