ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τέσσερις φορές ασχολήθηκε η Σπόρτινγκ με Οφόε"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας εκ των στενών συνεργατών του ατζέντη του Βάντις-Οτζίτζα Οφόε, αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ασχολήθηκε με τον Βέλγο μέσο.

Η Σπόρτιγνκ ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη για τον Οφόε. Όπως δεν την έχει πει και η Πόρτο.

Μάλιστα, στην Πορτογαλία αποκάλυψαν ότι πριν από δύο χρόνια ασχολήθηκε και η Μπενφίκα με τον Βέλγο άσο! Γενικώς, έχει πέραση στην Ιβηρική ο Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πιέσεις που δέχεται από τη σύζυγό του να φύγουν από την Ελλάδα έχουν επηρεάσει τον Οφόε και εκεί "ποντάρουν" στην Πορτογαλία. Ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα ρίξει τις απαιτήσεις του και από τα 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει, θα τον πουλήσει με λιγότερα. Τα 2.500.000 ευρώ όμως αποκλείεται να δελεάσουν τους "ερυθρόλευκους".

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Τετάρτη (27/12) η πορτογαλική εφημερίδα "Desporto ao Minuto" μίλησε με έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ενροτό, του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Πέτερ Σμετς, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται η Σπόρτινγκ με τον Βάντις-Οτζίτζα.

"Τα τελευταία δύο χρόνια έχει απασχολήσει τέσσερις φορές την Σπόρτινγκ", σχολίασε ο Σμετς και πρόσθεσε: "Χωρίς αμφιβολία έχει την ποιότητα να παίξει στην Πορτογαλία. Είναι παίκτης με πολλά χαρακτηριστικά και ηγέτης. Από την 1η Ιανουαρίου όμως μπορεί να προκύψουν νέα. Δεν βιαζόμαστε. Αυτή τη στιγμή, ο Οτζίτζα είναι παίκτης – κλειδί στον Ολυμπιακό που μάχεται για τον τίτλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ