ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τεσσάρα" και επιστροφή για Φορτούνη

"Τεσσάρα" και επιστροφή για Φορτούνη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της ομάδας Νέων του συλλόγου σε φιλικό όπου αγωνίστηκαν όσοι δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής κόντρα στο Κατάρ. Σκόραρε δις ο Κολοβός, επέστρεψε στη δράση ο Φορτούνης.

Μία ημέρα μετά το φιλικό με την Εθνική Κατάρ στην Ελβετία (1-1) και το τέλος της προετοιμασίας στο εξωτερικό, η δουλειά συνεχίστηκε την Παρασκευή στο Ρέντη για τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα που έπαιξαν την Πέμπτη έκαναν αποθεραπεία, ενώ εκείνοι που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής έπαιξαν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου μας.

"Τεσσάρα" και επιστροφή για Φορτούνη
INTIME SPORTS

Το ματς ολοκληρώθηκε 4-1 υπέρ της πρώτης ομάδας που είχε για σκόρερ τους Χάρα, Πουλίδο και Κολοβό (δύο γκολ) ενώ για την ομάδα Κ19 βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ο Βέργος.

"Τεσσάρα" και επιστροφή για Φορτούνη
INTIME SPORTS

Ρόλο δημιουργού είχε ο Μανιάτης, ο οποίος έπαιξε σε έναν πιο "ελεύθερο" ρόλο από αυτόν του καθαρόαιμου αμυντικού χαφ όπου συνήθως επωμίζεται , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκε και ο Κώστας Φορτούνη για ένα ημίχρονο, με τον νεαρό άσο να δείχνει ότι μπαίνει άμεσα σε φουλ ρυθμό μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Μπεσίκτας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Κολοβός, Ντοσεβί, Πουλίδο, Χάρα. Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Σάλιακας.

Ολυμπιακός Κ19: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Τόλι, Πλέγας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάτσι, Ανδρούτσος, Βέργος. Αγωνίστηκαν και οι Καπίνο, Γαβαλάς και Κουγιός.

* Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες συνέχισε τη θεραπεία. Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ